Doglovers Wandeling Bussloo: geweldige aftrap van het hondenseizoen

5 oktober 2020

Leisurelands heeft op 4 oktober het hondenseizoen op een feestelijke manier ingeluid. Op Bussloo werd voor de eerste keer de Doglovers Wandeling georganiseerd. Tijdens het laagseizoen – ook wel het hondenseizoen genoemd – zijn honden weer welkom op de recreatiegebieden van Leisurelands. Dit seizoen loopt van 1 oktober tot en met 30 april.

Start hondenseizoen
Vanaf 1 oktober is het laagseizoen begonnen bij Leisurelands. Dit betekent dat honden en hun baasjes weer welkom zijn op de recreatiegebieden van Leisurelands. Een hele fijne periode voor hondeneigenaren. Zij kunnen weer heerlijk samen op het strand komen ravotten. 

Doglovers Wandeling Bussloo
Om het hondenseizoen af te trappen heeft Leisurelands alle hondenliefhebbers – door Leisurelands ook wel Doglovers genoemd – uitgenodigd voor een wandeling op recreatiegebied Bussloo. De bezoekers mochten zelf hun route bepalen en pauzeren wanneer ze wilden. Natuurlijk waren de kiosken open voor een verdiend hapje en drankje tijdens de wandeling. De honden waren natuurlijk niet vergeten. Bij alle kiosken waren gratis hondensnacks verkrijgbaar. Deze waren beschikbaar gesteld door Vitakraft (producent diervoeding).

Het was een wisselende herfstdag. Met in de ochtend wat regen, maar in de loop van de middag scheen er een heerlijk zonnetje. Mensen hebben genoten van al het moois dat Bussloo te bieden heeft; prachtige herfstkleuren, heerlijke stranden en een groot losloopgebied voor de honden. De dag was gevuld vol met enthousiaste baasjes met hun honden. Voor Leisurelands was deze dag zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt kiosk- en restauranthouders!
Leisurelands bedankt graag alle kiosken en restaurants op Bussloo voor hun inzet en de fijne samenwerking. Strandhuys de Enk, Kiosk de Robberskamp, Kiosk de Withagen, PP Golf Bussloo en Hofstede de Middelburg; Zonder jullie was het nooit zo’n fijne en geslaagde dag geweest! Titus Mulder van Strandhuys de Enk: “We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen. Het is een leuk initiatief, zo laten we zien dat Bussloo jaarrond leuk is om te bezoeken.”

Foto’s Doglovers Wandeling
Bekijk de foto’s van de Doglovers Wandeling die gemaakt zijn door Jan Adelaar Fotografie. De foto’s mogen alleen gebruikt worden voor privédoeleinden.

Leisurelands hoopt alle Doglovers snel te zien op een van onze recreatiegebieden.