Bruiloften, kampvuren en waterpret, Paviljoen Buitenhuis tekent voor nóg 10 jaar op Groene Heuvels

5 februari 2021

Het is een barre tijd voor horecaondernemers. Zo ook voor Paul van Raamsdonk van Paviljoen Buitenhuis op recreatiegebied Groene Heuvels. Toch heeft hij vertrouwen in de toekomst en tekent voor nóg 10 jaar samenwerking met recreatieonderneming Leisurelands, eigenaar van het recreatiegebied. De agenda voor feesten en partijen staat vol en als het een beetje meezit met de maatregelen gaat het een hele mooie zomer worden.

Zo heeft hij grootse plannen voor het naderende seizoen. Het verbeteren en vergroten van de camping voert hier de boventoon. “Afgelopen jaar zagen we dat veel Nederlanders op vakantie gingen in eigen land, en dat zal dit jaar niet anders zijn”, zegt Paul. Zo verdubbelt hij het aantal kampeer- en camperplaatsen en wil hij inspelen op de beleving van de gasten. Een festivalsfeer met kampvuren, buitenkeukens en unieke accommodaties.  Voor zijn campinggasten staat veel gepland; pizza-avonden, filmavonden aan het water en kleinschalige muziekprogrammering. Of het werkelijk allemaal door zal gaan is de vraag, maar Paul is hoopvol. Voor meer waterplezier van zijn (camping)gasten heeft hij geïnvesteerd in 12 waterfietsen.

Naast Paviljoen Buitenhuis zal Paul deze zomer ook de kiosk bij het strand uitbaten. “Dit wordt het Strandhuis”, vertelt hij enthousiast. Door de kiosk om te dopen naar het Strandhuis wil Paul aanwezig zijn voor de lokale omgeving, en het strand van Groene Heuvels een boost geven. Het verkopen van ijsjes, snacks en meer zal worden aangevuld met georganiseerde (outdoor)activiteiten en, hopelijk, kleinschalige evenementen. Voor het Strandhuis staat hij open voor lokale samenwerkingen met stichtingen, outdoor- en eventbureaus, om eventueel een (coronaproof) event te kunnen organiseren.

Paviljoen Buitenhuis en Leisurelands zien de toekomst rooskleurig. “Samen met de andere ondernemers op het gebied wil ik Groene Heuvels naar een hoger niveau tillen”, aldus Paul. Kees Rutten, directeur Leisurelands: “Paviljoen Buitenhuis is een iconische trouwlocatie geworden en brengt altijd veel leuke dynamiek. Ook outdoorcentrum Fundustry en het vernieuwde vakantiepark ’t Broekhuys zijn met mooie plannen bezig. Zo komt er een trendy Glamping voor groepen, we hopen hierover binnenkort meer te kunnen vertellen”.