Hondenseizoen: 1 oktober tot 1 mei

Is jouw hond een echte waterrat en rent hij het liefst vrij rond? Bezoek dan eens samen onze recreatiegebieden. Honden mogen hier tijdens het hondenseizoen (1 oktober tot 1 mei) loslopen. Zo kunnen ze vrij ravotten, zwemmen en wandelen. Op de gebieden vind je, naast veel andere hondenliefhebbers, de leukste paviljoenen en de fijnste stranden.

Ook buiten het hondenseizoen hebben we een paar plekjes speciaal voor honden. Hier kunnen ze heerlijk afkoelen en spelen:

  • Nevelhorst (het hele gebied).
  • Berendonck, alleen buiten de strandzone, zie de kaart
  • Mookerplas, alleen buitende strandzone, zie de kaart.
  • Stroombroek, alleen op de hondenroute, zie de kaart.

Alle honden en hun baasjes zijn welkom om tijdens het hondenseizoen op onze gebieden te komen wandelen. Om het voor iedereen fijn en schoon te houden, vinden we het belangrijk dat je je hond onder controle hebt en alle uitwerpselen opruimt.

"Met je viervoeter lekker uitwaaien aan het strand"

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Kan jouw hond geen genoeg krijgen van onze gebieden?

Samenwerkingen

Wij vinden het hartstikke leuk om samen te werken met andere organisaties. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van een evenement op onze gebieden. We staan ook open voor samenwerkingen op onze online kanalen. Heb jij een ander tof idee? Daar staan we ook voor open! Stuur een e-mail naar info@leisurelands.nl of bel naar 026-3848800, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.