Kay de Shih Tzu

Hallo Doglovers! Ik ben Kay de Shih Tzu,

Ik ben zo goed als een volle Shih Tzu (vader 100% & moeder 75%). Ik ben dol op de recreatiegebieden van Leisurelands, met name Kievitsveld en Heerdestrand. Hier wonen wij vlak bij en zijn we tijdens het hondenseizoen dagelijks te vinden. Soms zelfs 2x per dag, gaaf he! 

Ik geniet ervan om heerlijk te rennen, zwemmen en snuffelen. Iedere wandeling is voor mij een groot feest. Als ik andere hondenvriendjes tegen kom vind ik dat erg gezellig, zolang ze maar niet al te druk zijn. Zwemmen in het water vind ik geweldig en vaak hebben we mijn lievelingsbal bij ons. 

Wat ik zo ontzettend fijn vind aan de losloopgebieden van Leisurelands is dat er genoeg ruimte is om te wandelen en om je eigen route te kiezen. Voor de wat grotere wandelingen gaan we vaak naar Bussloo of Zandenplas. Pssstt: wist je dat je tijdens het hondenseizoen kan suppen op Bussloo? Zo niet, dan moet je het echt eens proberen. Ik vind het fantastisch, lekker op het water samen met mijn baasje.

Het hondenseizoen kan voor mij niet lang genoeg duren. Tijdens het hoofdseizoen trekken we er vaak op uit naar de recreatiegebieden waar ik gelukkig het hele jaar door mag komen!