Het ultieme voorjaars familie-uitje op de Veluwe

Met de lente in volle bloei en de zon die schijnt, is het tijd om te genieten van het buitenleven en quality time door te brengen met de familie. Pak de fiets of de auto naar Recreatiegebied Heerderstrand.

Begin jullie dag met het verkennen van de natuurlijke schoonheid van de Veluwe. Maak samen een ontspannen wandeling en geniet van het gefluit van vogels en de geur van de bomen.

Voor avontuurlijke gezinnen is een fietstocht door de Veluwse bossen een absolute must. Huur fietsen bij een van de lokale verhuurbedrijven of neem je eigen fietsen mee. Verken de vele fietspaden die door het gebied slingeren.

Ben je na de fietstocht nog niet moe? Ga dan door naar Pitch en Putt. Hier zijn allerlei mogelijkheden: vanĀ midgetgolf tot shortgolf en Par 72. Het is ook mogelijk om een van de vele golfarrangementen te reserveren. Denk hierbij aan: midgetgolf + poffertjes, golf + lunch, golf + koffie & gebak, golf + borrel of een van de andere mogelijkheden.

Sluit je perfecte voorjaarsdag af met een gezellige barbecue aan het water. Pitch&Putt heeft op reservering ook barbecue arrangementen. Geniet van de warme avondzon terwijl je samen herinneringen deelt en plannen maakt voor toekomstige avonturen

Tot snel bij Leisurelands! Deel jouw ultieme voorjaars geluksmomentjes op je socials met #leisurelands!