Heb jij wel eens nagedacht over een huisdierenverzekering? En ben je opzoek naar de perfecte dekking voor je trouwe viervoeter? Dan ben je hier aan het juiste adres. Samen met Figo de huisdierenverzekeraar kunnen we je korting geven op je hondenverzekering!

Met de kortingscode DOGLOVERS5 krijg je 5% korting bij Figo (voor het eerste verzekeringsjaar).

Plezier en avontuur

Een gelukkige hond hangt niet alleen af van goede medische zorg maar ook voldoende beweging en avontuur! Daarom zijn honden in het hondenseizoen (1 oktober - 1 mei) welkom op al onze 19 losloopgebieden. In de zomer hebben we speciale hondenroutes zodat je ook met het mooie weer van de natuur kan genieten. 

Met de juiste zorg

Je wilt je hond altijd voorzien van de juiste zorg, wij raden daarom aan na te denken over een huisdierenverzekering. Een huisdierenverzekering is in feite een ziekteverzekering voor je huisdier. Deze verzekering is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden door o.a. dierenartsen en fokkers. Een huisdierenverzekering dekt de meest voorkomende dierenartskosten, en dit tegen een laag bedrag dat je maandelijks betaalt (de premie). Daarom werken we samen met Figo, daar kun je een uniek op maat gemaakt pakket samen stellen. En wat je ook kiest, hun standaard pakket is al helemaal compleet voor jouw harige vriend.

Meteen hondenverzekering afsluiten