Beste relatie,
 

Leisurelands bestaat 60 jaar! En dat succes is mede aan jou te danken. Leisurelands is een echte netwerkorganisatie met ondernemers, gemeenten, verenigingen, leveranciers en andere partners. Samen met jullie kunnen we jaarlijks miljoenen bezoekers ontvangen op onze recreatiegebieden. 60 jaar zitten er op, de beste gaan nog komen!

Graag nodigen we je uit om dit samen met ons te vieren op donderdag 15 september tussen 15.30 uur en 20.00 uur op recreatiegebied de Groene Heuvels tijdens het Leisurelands End of Summer Festival.

Tijdens het Leisurelands End of Summer Festival bieden we een afwisselend en informeel programma met eten, drinken, sprekers en muziek. Dat ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

15.30-16.00 uur Inloop
16.00 uur Opening
20.00 uur Einde programma
 

Uiteraard organiseer je een festival op een echte festivallocatie en daarom zal Paviljoen Het Buitenhuis op de Groene Heuvels deze dag volledig in festivalsferen gehuld zijn.

Graag ontvangen we jouw aan- of afmelding via het onderstaande formulier. Voorafgaand aan het evenement zul je nog extra informatie ontvangen.

Met hartelijke groet en graag tot 15 september!
Namens alle medewerkers van Leisurelands,

Kees Rutten
Directeur

* Velden met een asterisk zijn verplicht.