Uitbreiding Strandparc Nulde (afgerond)

Recreatiebedrijf Strandparc Nulde op Strand Nulde-Noord breidt uit met vijf hectare extra vakantiepark aan de noordkant van het bestaande bedrijf.

De  groei van Strandparc Nulde zal in de loop van 2018 vorm krijgen. Na het officiële raadsbesluit in Putten, begin december, volgde nog een inspraakprocedure van zes weken. Pas daarna kon VDB recreatie groep aan de slag. Er wordt momenteel gewerkt aan de infrastructuur. Drieduizend vierkante meter asfalt voor parkeerplekken wordt afgebroken. Ook wordt een geluidswal rond het nieuwe stuk van het recreatiepark aangelegd. Daarna volgen de chalets: zo'n honderd huisjes, die verplaatsbaar zijn.

Er komen lodges (50 – 125) nabij het strand en boomhutten. De houten lodges krijgen ruime kavels, middenin de natuur. Er wordt een klein haventje aangelegd en er komt een groepsaccommodatie. Het park wordt helemaal autoluw met een echte strandsfeer. 

Meer informatie over Strandparc Nulde op www.strandparcnulde.nl. 

Per saldo verdwijnt er één strand op Strand Nulde-Noord, dit betreft het strand van Burg. Het achterste strand, Smokerspol (waar het waterspeeltoestel is gesitueerd), blijft beschikbaar voor strandbezoekers. Aan Strand Nulde-Zuid (Korte Roeijen) wijzigt niets.