Nieuwe toiletgebouwen Berendonck (afgerond)

Impressie toiletgebouw

 

Op Berendonck komen in totaal drie nieuwe toiletgebouwen waarvan één op het nieuwe (nog aan te leggen) naturistenstrand. De huidige toiletgebouwen zijn verouderd en toe aan vervanging. De fundering voor drie nieuwe toiletgebouwen is onlangs gestort en hier wordt in de week van 14 of van 21 januari gestart met de plaatsing en afwerking. De verwachte oplevering is, als het weer gunstig is, eind februari.

De nieuwe toiletgebouwen zijn vervaardigd van duurzame prefab betonelementen met een anti-graffitticoating. Ook zijn ze voorzien van een 'elk-weertype-toilet' met een verwarmingselement. Zodoende is er ook met vorst altijd één toilet te gebruiken. De huidige toiletgebouwen moeten nu in het laagseizoen worden gesloten omdat het water is afgesloten in verband met bevriezingsgevaar van de leidingen.

Na de bouw van het nieuwe toiletgebouw worden de huidige (verouderde) toiletgebouwtjes gesloopt. De aannemer probeert tijdens de werkzaamheden de overlast voor recreanten tot een minimum te beperken. 

14 jan. 2019