Nieuw toiletgebouw Mookerplas (afgerond)

Impressie toiletgebouw

 

In navolging op het nieuwe toiletgebouw bij de botenhelling op Mookerplas komt er bij de Grote Siep eveneens een nieuw toiletgebouw. Het nieuwe toiletgebouw is ter vervanging van de toiletgebouwen de Zevenbergen en Kiste Trui en komt op een meer centrale locatie op het terrein te staan. De fundering wordt in de week van 14 januari gestort en de plaatsing en afwerking vinden naar verwachting medio februari plaats. Als het weer meezit, kunnen de werkzaamheden medio / eind maart worden afgerond.

De nieuwe toiletgebouwen zijn vervaardigd van duurzame prefab betonelementen met een anti-graffitticoating. Ook zijn ze voorzien van een 'elk-weertype-toilet' met een verwarmingselement. Zodoende is er ook met vorst altijd één toilet te gebruiken. De huidige toiletgebouwen moeten nu in het laagseizoen worden gesloten omdat het water is afgesloten in verband met bevriezingsgevaar van de leidingen.

Na de bouw van het nieuwe toiletgebouw worden de huidige (verouderde) toiletgebouwtjes gesloopt. De aannemer probeert tijdens de werkzaamheden de overlast voor recreanten tot een minimum te beperken. 

14 jan. 2019