Derde fase wandel/fietspaden Berendonck en bouwweg Thermen Berendonck (afgerond)


31 oktober 2017

Begin november gaan de werkzaamheden op Berendonck verder. Het betreft de derde fase van de vernieuwing van de wandel- en fietspaden. Daaraan gekoppeld is het afmaken van de bouwweg van Thermen Berendonck.

Er wordt gestart met het afmaken van de bouwweg naar het thermencomplex. Ook wordt dan de toekomstige aanrijroute van Thermen Berendonck via de Weg door de Berendonck en de Oude Teersdijk voorbereid. De verwachting is dat deze werkzaamheden begin november gereed zijn. 

Daarna start het verwijderen van de oude fietspaden. De nieuwe paden liggen er al een tijdje in. Hier wordt al volop gebruik van gemaakt. Tevens wordt het compensatiegebied (het perceel langs de A73) voor de dassen afgerond.

Start bouw Thermen Berendonck
Naar verwachting starten de verdere bouwwerkzaamheden voor Thermen Berendonck begin 2018. Thermen Berendonck verwacht medio 2019 zijn deuren te kunnen openen voor publiek.

Als laatste staat de afwerking van de nieuwe toegangsweg op de lijst met werkzaamheden. Deze wordt dan geasfalteerd. Tegelijkertijd vindt dan de asfaltering van de Weg door de Berendonck plaats.