Wylerbergmeer

Route & Contact

Recreatiegebied Wylerbergmeer in het plaatsje Beek Ubbergen (gemeente Berg en Dal) ligt in het prachtige Rijk van Nijmegen vlakbij de Duitse grens. Het recreatiegebied is gemakkelijk te bereiken. 

Auto
Vanuit Nijmegen volgt u de Rijksweg N325 richting Beek en Kleve. U gaat linksaf richting Millingen en direct weer rechts. Wylerbergmeer staat aangeduid middels ANWB bewegwijzering. 

Uitgebreide routebeschrijving vanaf uw huis
Voor een uitgebreide routebeschrijving vanaf uw huisadres klikt u hier. U hoeft dan alleen nog maar uw eigen adres in te voeren.

Navigatieadres
Gebruikt u een navigatiesysteem dan kunt u Alde Weteringweg in Ubbergen als eindbestemming invoeren. 

Fietsen en openbaar vervoer
Voor fietsers is Wylerbergmeer vanuit verschillende richtingen gemakkelijk bereikbaar via landelijke wegen en fraaie fietspaden.
Met het openbaar vervoer kunt u vanuit Nijmegen gebruik maken van de Duitse lijndienst SB58 richting Emmerich Bahnhof. Stapt u uit bij de halte Beek, Wylerbad.
Tevens kunt u vanuit Nijmegen lijn 80 richting Millingen nemen. Stapt u uit bij de halte Rijksweg, Beek (gem. Berg en Dal), het is dan nog ca. 15 minuten lopen naar Wylerbergmeer.

Voetgangerstoegang vanaf provinciale weg
Uitsluitend voor voetgangers is er een toegang vanaf de provinciale weg (N325). Voor overig verkeer bevindt de ingang zich aan de Alde Weteringweg. 
Klik hier voor meer informatie. 

Telefoonnummer beheerder Wylerbergmeer
De beheerder van Wylerbergmeer (buitendienstmedewerkers van Leisurelands) is te bereiken via tel. 06 - 30 119 344. Klik hier voor de adresgegevens van het hoofdkantoor.