Stroombroek

Overnachten

Landal Stroombroek
Met uitzicht op de plas van Stroombroek is bungalowpark Landal Stroombroek gelegen. Hier kunt u voor een kort of langer verblijf een bungalow huren om te genieten van alles dat de Achterhoek te bieden heeft. 

Het park heeft een overdekt zwembad. Innerlijke rust vindt u in Palestra Sauna, Beauty & Body, het wellnesscentrum van het park! Liever wat meer actie? Leef u uit op de kabelwaterskibaan naast het park of maak een fietstocht met het hele gezin. Op het park vindt u de Bollo Club en bowlingbanen. Direct naast Landal ligt speelpark Het Land van Jan Klaassen.

Overnachten met groepen bij Markant Outdoorcentrum
Bij de kleine plas van Stroombroek biedt Markant Outdoorcentrum een groepsaccommodatie. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 40 personen. Er is vloer- en wandverwarming, een bijzondere lichtinval en uit hout opgetrokken (zespersoons)slaapkamers.

Daarnaast beschikt Markant Outdoorcentrum over een groot groepskampeerterrein met diverse faciliteiten zoals slaaptenten, een uitstekende toiletten en douchess, overdekte afwasplaatsen en een kook- en recreatietent.