Stroombroek

Kinderactiviteiten

Een dagje uit naar recreatiegebied Stroombroek is voor de hele familie een feest. Speciaal voor uw kinderen hebben wij verschillende activiteiten en voorzieningen om ze de hele dag bezig te houden.

Speeltoestellen
Uw kinderen kunnen zich uitleven op de leuke speeltoestellen die u hier kunt vinden. Zowel op de ligweiden als op het strand staan uitdagende speelvoorzieningen. Er is onder meer een piratenschip en een kinderbadje met glijbaan. 

Dankzij deze voorzieningen kunnen uw kinderen zich hier altijd vermaken. Juist ook op een minder zonnige dag. 

Omdat de veiligheid van uw kinderen voor ons belangrijk is worden de speeltoestellen jaarlijks geïnspecteerd op veiligheid.

Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen is een superleuk pretpark voor kinderen tot circa 8 jaar met een ouderwets grote buitenspeeltuin. Als het buiten te koud of nat kunnen de kids terecht in de binnenspeelplaats. Er is zoveel te doen dat u het niet bij één bezoekje kunt laten!

Natuurlijk kunt u een voorstelling in het grootste poppentheater van Nederland met Jan Klaassen en Katrijn niet overslaan.
Meer informatie vindt u op www.janklaassen.nl. 

Kinderfeestjes bij Markant Outdoorcentrum

Voor kids vanaf circa 8 jaar biedt Markant Outdoorcentrum spannende kinderfeestjes aan. Bij deze feestjes komen uitdagende en sportieve activiteiten aan bod. Neemt u vrijblijvend contact op voor nadere informatie op telefoonnummer 0314 - 335 449 of neem een kijkje op www.markant-outdoorcentrum.nl.