Strand Nulde

Laatste nieuws

Soul Survivor op Strand Nulde 26-30 april

12-04-2019

Van vrijdag 26 april tot en met dinsdag 30 april 2019 vindt het jongerenfestival Soul Survivor plaats op Strand Nulde in Putten. Het evenement dat alweer zijn 22e editie gaat beleven, trekt jaarlijks ongeveer duizend jongeren die Jezus willen ontmoeten. Soul Survivor vindt plaats op het evenemententerrein op Strand Nulde-Noord. Met de opbouw wordt op zaterdag 20 april gestart.

Het vijfdaagse festival staat in het teken van het geloof. Er is muziek; verschillende artiesten treden op, maar er zijn ook seminars, workshops en films. Tenslotte zijn er ook sportieve activiteiten om aan deel te nemen. De bezoekers overnachten op het evenemententerrein. Het is ook mogelijk een dagkaart voor het evenement te kopen of een weekendarrangement te boeken.

Tijdens de op- en afbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met andere bezoekers van Strand Nulde. Het strand Korte Roeijen op Nulde-Zuid is gewoon bereikbaar. Hetzelfde geldt voor het Postillion Hotel, de jachthaven en Strandparc Nulde. Strand Smokerspol op Strand Nulde-Noord is in de periode van zaterdag 20 april tot en met vrijdag 3 mei 2019 niet of slechts gedeeltelijk te bereiken.

Meer informatie over het festival op www.soulsurvivor.nl.