Strand Nulde

Laatste nieuws

‘Gezelligheid kent geen tijd’ nieuw evenement op Strand Nulde

05-02-2020

Op zaterdag 30 mei vindt de eerste editie van het nieuwe evenement ‘Gezelligheid kent geen tijd’ plaats op recreatiegebied Strand Nulde in Putten. Dit muziekevenement met optredens van onder meer Rowwen Hèze, de Edwin Evers Band en Lange Frans en Baas B is een gezellig evenement voor iedereen. Het evenement start om 13.00 uur en duurt tot 0.00 uur. Gezelligheid kent geen tijd is een mooie aanvulling op de bestaande publieksevenementen op Strand Nulde zoals Soul Survivor Festival in april en Beachpull (tractorpulling) in juli. 

Het evenemententerrein wordt ingericht met drie area’s waarvan twee overdekte. Meer dan 30 artiesten treden deze zaterdag op. 
Kijk voor meer informatie en tickets op: www.gezellig-festival.nl.   

Strandbezoek en bereikbaarheid
Tijdens het evenement is Strand Nulde afgesloten voor dagrecreatie. Strandbezoekers kunnen uitwijken naar Strand Horst, Zeumeren of Zandenplas. Tijdens de op- en afbouw is Strand Nulde-Zuid wel geopend voor dagrecreatie. Alleen Strand Nulde-Noord is afgesloten. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, de jachthaven, het tankstation en Strandparc Nulde blijven tijdens het evenement gewoon bereikbaar.