Strand Nulde

Zelf een activiteit of evenement organiseren

Recreatiegebied Strand Nulde leent zich bij uitstek voor het organiseren van grote en kleine evenementen. Strand Nulde is uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Het recreatiegebied biedt een prachtig decor voor uw activiteit of evenementen in een natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen. 

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:
Bedrijfsfeesten, productpresentaties, sportdagen, familiedagen, barbecuefeestjes, schoolactiviteiten, dierenevenementen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Evenemententerrein Strand Nulde
Strand Nulde beschikt over een speciaal ingericht evenemententerrein. Het terrein is ruim 4 hectare en in de directe nabijheid zijn zo'n 1.500 parkeerplaatsen. Verder zijn er vier servicepunten voor elektra, water en riolering.

Aanvraagformulier voor vrijblijvende offerte
Voor alle groepsactiviteiten op recreatiegebied Strand Nulde heeft u toestemming van Leisurelands nodig. Deze dient u minimaal 14 dagen voor de activiteit of het evenement aan te vragen. U kunt deze toestemming via deze website aanvragen via dit formulier. Wanneer u het formulier hebt ingevuld en naar ons hebt verzonden, nemen wij contact met u op over de kosten en de mogelijkheden. 

Meer informatie
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op tijdens kantooruren met de afdeling Marketing, Sales & Communicatie, telefoonnummer 026-3848800. Of stuur een e-mail naar info@leisurelands.nl.