Strand Nulde

Evenementen

Zelf een evenement of activiteit organiseren?

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over Strand Nulde als locatie voor uw evenement.

 

Recreatiegebied Strand Nulde leent zich bij uitstek voor het organiseren van grote en kleine evenementen. Strand Nulde is uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Het recreatiegebied biedt een prachtig decor voor uw activiteit of evenementen in een natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen. 

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:
Bedrijfsfeesten, productpresentaties, sportdagen, familiedagen, barbecuefeestjes, schoolactiviteiten, dierenevenementen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Evenemententerrein Strand Nulde
Strand Nulde beschikt over een speciaal ingericht evenemententerrein. Het terrein is ruim 4 hectare en in de directe nabijheid zijn zo'n 1.500 parkeerplaatsen. Verder zijn er vier servicepunten voor elektra, water en riolering.

Aanvraagformulier voor vrijblijvende offerte
Voor alle groepsactiviteiten op recreatiegebied Strand Nulde heeft u toestemming van Leisurelands nodig. Deze dient u minimaal 14 dagen voor de activiteit of het evenement aan te vragen. U kunt deze toestemming via deze website aanvragen via dit formulier of door telefonisch contact op te nemen: 026-3848800. Wanneer u het formulier hebt ingevuld en naar ons hebt verzonden, nemen wij contact met u op over de kosten en de mogelijkheden. 

 

Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.