Rhederlaag

Laatste nieuws

Voordelig parkeren? Bestel een parkeerpas!

02-05-2019

De voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2019-2020 is geëindigd. Niet getreurd, want de parkeerpas is nog altijd voordelig te bestellen via de webshop. Als u tot en met 30 april 2020 vaker één of meerdere recreatiegebieden bezoekt, is het vaak voordeliger om een parkeerpas aan te schaffen dan per keer een uitrijkaart op het terrein te kopen. Daarnaast is een parkeerpas handig in het gebruik en hoeft u niet in de rij te gaan staan om een uitrijkaart te kopen.

Als u een parkeerpas in uw auto heeft liggen, kunt u te allen tijde uitrijden door de parkeerpas voor de zuil bij de uitgaande slagboom te houden. Zodoende hoeft u geen uitrijkaart bij de automaten op het recreatiegebied te kopen en dus niet in de rij te wachten. Vaak is een parkeerpas tevens voordeliger als u regelmatig één of meer van de 18 recreatiegebieden van Leisurelands bezoekt.

Via de webwinkel kost een parkeerpas (met iDEAL betaling) slechts € 45,-. Een uitrijkaart kost € 5,00 per keer. U heeft de parkeerpas er dus na negen bezoeken al uit. Een trailerparkeerpas, voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter, kost via de webwinkel (met iDEAL betaling) slechts € 89,50. Een traileruitrijkaart voor lange voertuigen kost € 10,00 per keer. 

Een (trailer)parkeerpas is niet naams- of kentekengebonden. U kunt dus overwegen om samen met iemand een pas aan te schaffen en deze te 'delen'.
Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de voordelen van een (trailer)parkeerpas.

Of ga direct naar de webshop om te bestellen.

Een fijn recreatieseizoen toegewenst!