Rhederlaag

Laatste nieuws

Bereikbaarheid recreatiegebied Rhederlaag i.v.m. Dreamfields Festival en Dreampop 6 en 7 juli

21-06-2019

Op zaterdag 6 juli 2019 vindt Dreamfields Festival plaats op recreatiegebied Rhederlaag. Het dancefestival duurt van 12.00 uur ’s middags tot 0.00 uur ’s avonds. Ook keert Dreampop terug op zondag 7 juli van 13.00 tot 23.00 uur. Matrixx Events organiseert beide festivals. In verband met een geoptimaliseerde terreinindeling en de groei van het festival is het Bahrsche Strand alsmede het naturistenstrand tijdens het festival, maar ook tijdens de op- en afbouwperiode niet toegankelijk.

Op- en afbouwperiode
De opbouw start op woensdag 26 juni. Vanaf donderdag 11 juli is het Bahrsche Strand weer in zijn geheel geopend. Strandbezoekers kunnen tijdens het evenement en gedurende de op- en afbouw uitwijken naar de andere stranden van Rhederlaag, bijvoorbeeld de Noordoever, bereikbaar via de Marsweg of de Giese Kop, te bereiken via de Uitmeentsestraat.

Naturistenstrand open tot en met zaterdag 29 juni
Op zondag 30 juni wordt ook het naturistenstrand afgesloten in verband met de op- en afbouw. In de periode van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 juni is het naturistenstrand gedeeltelijk bereikbaar en beschikbaar voor recreatie. Dit staat ter plekke met bebording aangeduid.

Naturisten kunnen van 30 juni tot en met 10 juli uitwijken naar de naturistenstranden van Bussloo in Voorst, nabij Apeldoorn-Deventer of op Stroombroek te Braamt, bij Doetinchem. Hier is de Leisurelands parkeerpas ook geldig.

Meer informatie is te vinden op www.rhederlaag.eu. Informatie over het festival staat op: www.dreamfields.nl.