Mookerplas

Laatste nieuws

Woensdag 1 mei hoogseizoen van start op Leisurelands recreatiegebieden

23-04-2019

Met het mooie paasweekend nog vers in het geheugen gaat op woensdag 1 mei het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands: Berendonck, Bussloo, Groene Heuvels, Hambroekplas, Heerderstrand, Hilgelo, Kievitsveld, Mookerplas, Slingeplas, Strand Horst, Strand Nulde, Stroombroek, Surfoever Hoge Bijssel, Wylerbergmeer, Zandenplas en Zeumeren. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. 

Volop activiteiten en leuke evenementen
Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een potje golf spelen, fietsen, een wandeling maken, waterskiën of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan meerdere publieksevenementen op het programma. Kijk hiervoor op de evenementenkalender

Parkeertarieven ongewijzigd 
De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) € 5,- voor voertuigen tot zes meter en € 10,- voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief € 3,- voor voertuigen tot zes meter en € 6,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter. 

Op Strand Horst-Noord en Surfoever Hoge Bijssel blijven de huidige tarieven van € 5,- per voertuig tot 6 meter en € 10,- per voertuig van 6 tot 15 meter ongewijzigd. Deze tarieven gelden het hele jaar door.

Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. De voorverkoopactie loopt tot 1 mei aanstaande. De parkeerpas kost dan slechts € 39,50 via de webwinkel

Geen honden in hoogseizoen
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands, met uitzondering van de hondenwandelroutes op Berendonck, Mookerplas en Stroombroek. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.