Mookerplas

Laatste nieuws

Maatregelen Coronavirus

07-04-2020

Bijna al onze recreatiegebieden zijn nog toegankelijk. Ook Leisurelands volgt de richtlijnen van het RIVM en vraagt bezoekers minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden en niet met grote groepen bij elkaar te komen. De recreatiegebieden zijn ruim opgezet en er is dus voldoende ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden. 

Gesloten recreatiegebieden
Het kan zijn dat wij na overleg met de burgemeester de parkeerplaatsen en stranden bij één of meerdere van onze recreatiegebieden moeten sluiten vanwege de drukte. Kijk bij 'gesloten recreatiegebieden' of jouw recreatiegebied nog geopend is.  

Toiletten gesloten t/m 28 april
Andere jaren waren de toiletten vanaf begin april geopend. Echter met de maatregelen rondom het coronavirus blijven de toiletten afgesloten voor jouw en onze veiligheid. De toiletten blijven sowieso tot en met 28 april gesloten. We hopen hierbij op het begrip van onze bezoekers.

Parkeerpas seizoen 2020-2021 online bestellen
De parkeerpas van het seizoen 2020-2021 (geldig van 1 mei 2020 t/m 30 april 2021) is nu te koop. Het makkelijkst en het veiligst is het kopen van een parkeerpas in de webshop. Dat is ook nog eens € 3,00 voordeliger dan bij een verkooppunt. Alle bestellingen tot en met 23 april worden verzameld en de 24e toegestuurd met Post NL, je hebt de parkeerpas dus ruim voor 1 mei 2020 in huis. We letten op jouw en onze gezondheid en hebben daarom besloten dat de vier regiokantoren (Berendonck-Bussloo-Strand Nulde-Stroombroek) en ons kantoor in Arnhem vanaf nu geen (trailer)parkeerpassen meer verkopen. Informeer bij de andere verkooppunten of zij de verkoop nog wel voortzetten.