Mookerplas

Overnachten

Camping Eldorado
Deze rustige gezinscamping is direct gelegen aan recreatiegebied Mookerplas, bij jachthaven Eldorado. De camping heeft een kinderbadje, speeltoestellen, jeu de boules-baan, een restaurant met ruim terras, snackbar, supermarkt en ruime sanitaire voorzieningen. 

Langs de oever van de watersportcamping liggen steigers voor boten van campinggasten. Gedurende de zomer is er een gevarieerd recreatieprogramma. Ook zijn er goede hengel- en watersportmogelijkheden. Meer informatie over deze camping kunt u vinden op www.eldorado-mook.nl of u kunt contact opnemen met tel. 024-6961914.

Groepskamperen
Voor groepen van verenigingen en scholen is het mogelijk op Mookerplas te overnachten. Hiervoor is een speciaal terrein op het recreatiegebied aangewezen. U dient tijdig toestemming aan te vragen bij Leisurelands. Klik hier voor het aanvraagformulier of neem tijdens kantooruren contact op met de afdeling Marketing, Sales & Communicatie, tel. 026 - 384 8800. 

Voor particulieren is het niet mogelijk op het recreatiegebied te overnachten. U kunt terecht bij omliggende campings zoals Eldorado.