Mookerplas

Jachthavens

Jachthaven De Driesen
Jachthaven De Driesen is de thuishaven voor twee watersportverenigingen (met motor- en zeilschepen), een hengelsportvereniging, een studentenzeilvereniging, en een loodsengroep. De jachthaven van Stichting Waterrecreatie De Driesen ligt aan de westoever van Mookerplas. 

U vindt er onder meer sanitair, een wasruimte, horeca: Restaurant De Loopplank www.de-loopplank.nl en gratis internet. Meer informatie over Jachthaven De Driesen kunt u vinden op www.jachthaven-dedriesen.nl, telefonisch kunt u contact opnemen met de havenmeester op tel. 024-6962161.

Jachthaven Eldorado
Deze jachthaven is voorzien van ruime steigers voor schepen tot 16 meter en een passantensteiger met een lengte van 250 meter. Naast sanitair is er een wasserette, een ruim gesorteerde scheepswinkel, een drijvend tankstation, en voldoende parkeerplaatsen. De jachthavengasten kunnen van faciliteiten op de camping gebruik maken zoals: supermarkt, restaurant, kinderbadje en speeltoestellen. Meer informatie vindt u op www.eldorado-mook.nl, telefonische informatie verkrijgt u via 024-6962366.

Geen ligplaatsen buiten de jachthavens
Mookerplas biedt geen ligplaatsen buiten de jachthavens. U kunt alleen aanmeren bij de bovenstaande jachthavens.

Maximum vaarsnelheid 9 km per uur
Let op: De maximum vaarsnelheid op Mookerplas is 9 km per uur. Boten die harder varen dan deze maximum snelheid riskeren een bekeuring.

Op recreatiegebied Mookerplas zijn jetski's verboden.