Hambroekplas

Laatste nieuws

Toiletten weer geopend

31-05-2020

Vanaf maandag 1 juni 2020 om 12.00 uur zijn de toiletten op onze recreatiegebieden weer open. We vragen je de toiletten netjes te houden, je verantwoordelijkheid te nemen en ook hier 1,5 meter afstand te houden. Alleen samen houden we corona onder controle en alleen samen zorgen we ervoor dat de toiletten geopend mogen blijven.

In verband met de coronamaatregelen waren wij verplicht gesloten de toiletten gesloten te houden tot 1 juli. Dit was geregeld in de noodverordening van de veiligheidsregio's. Na overleg zijn de maatregelen versoepeld en geldt het gesloten houden van de toiletten niet meer voor stranden / recreatiegebieden vanaf maandag 1 juni 2020. De toiletten op onze recreatiegebieden zijn daarom vanaf aanstaande maandag om 12.00 uur weer geopend. Volg de richtlijnen zoals weergegeven op de afbeelding in dit bericht. Deze posters hangen ook op de toiletgebouwen.

Neem zelf zeep en/of desinfectiegel mee
Onze toiletgebouwen voorzien niet in zeep of desinfectiemiddelen. Dit kunnen wij helaas niet aanbieden in verband met vandalismegevoeligheid. We hopen op je begrip en vragen je zelf zeep en/of desinfectiegel mee te nemen.