Hambroekplas

Laatste nieuws

Meer informatie over invulling hoogseizoen volgt binnenkort

25-04-2020

Het hoogseizoen (zomerseizoen) staat voor de deur, op 1 mei aanstaande gaat het hoogseizoen officieel in. In deze tijd van corona stelt ons dit voor dilemma's. Achter de schermen wordt keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat iedereen op gepaste wijze kan blijven ontspannen op onze recreatiegebieden. Over hoe het zomerseizoen op een verantwoorde manier van start kan gaan, moet Leisurelands keuzes maken waarbij we rekening houden met deze bijzondere situatie. Medio volgende week, in ieder geval uiterlijk 30 april, communiceren we hoe het hoogseizoen eruit zal zien. Tot die tijd vragen we om ieders geduld en begrip.

Toiletten voorlopig gesloten en laatste nieuws
Leisurelands stelt alles in het werk om bezoekers op gepaste wijze volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen laten recreëren. In verband met jouw en onze veiligheid blijven de toiletten voorlopig gesloten. Dit heeft te maken met de maatregelen om het coronavirus in te kunnen dammen. Per dag kunnen er wijzigingen zijn, bijvoorbeeld een burgemeester die oplegt een recreatiegebied te sluiten omdat het er te druk is. Bezoekers worden daarom gevraagd voor vertrek de speciale coronapagina te checken.Deze pagina wordt continu bijgewerkt.
 
Blijf gezond, houd afstand!
Neem je verantwoordelijkheid. Kom gerust recreëren, maar niet te lang en niet in groepen, en houd 1,5 meter afstand. Alleen samen krijgen we corona onder controle.