Groene Heuvels

Kiosken en horeca

Kiosken en horeca
Op mooie zomerdagen is op Groene Heuvels de kiosk op het strand geopend. Bij dit verkooppunt kunt u terecht voor ijsjes, drankjes, patat, snacks en andere versnaperingen. 

Ook kunnen zij u van dienst zijn bij barbecues en andere groepsactiviteiten waarbij catering gewenst is.   

Paviljoen het Buitenhuis en Camping het Buitenhuis
Paviljoen het Buitenhuis is meer dan alleen een restaurant. Het is een unieke plaats vanwege de directe ligging aan het heldere water van recreatiegebied Groene Heuvels. Naast diverse (water)sportactiviteiten, is Paviljoen het Buitenhuis een perfecte feest- en vergaderlocatie aan het water.

Een heerlijke cappuccino op het terras in de lente, een barbecue op het overdekte terras in de zomer, een high tea in de herfst, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Tevens biedt deze locatie een camping. Camping het Buitenhuis is direct aan het terrein van Paviljoen het Buitenhuis gelegen. Er zijn 50 kampeerplaatsen. Ook biedt Camping het Buitenhuis unieke overnachtingsmogelijkheden in berbertenten, een pipowagen en zelfs in een saljoet (een voormalige reddingsboot van een booreiland die is omgebouwd tot een unieke overnachtingsmogelijkheid op het water). 

Meer informatie op www.paviljoenbuitenhuis.com.