Bussloo

Minigolf USA

Minigolf USA vindt u bij Pitch&Putt Golf Bussloo. Het is geen standaard midgetgolfbaan zoals die veelal in Nederland gelegen zijn. De holes zijn gemiddeld 24 m² groot, met lengtes tot wel twaalf meter. De ondergrond is gemaakt van speciaal kunstgras en de zijkanten zijn voorzien van natuurstenen en tropisch hardhout. De hindernissen bestaan uit natuursteen, maar vooral uit veel hoogteverschillen en glooiingen. Tussen de holes in is een prachtige tuin aangelegd die van april tot oktober constant in bloei staat.
Minigolf USA is vooral leuk voor kinderen, maar ook oudere kinderen en volwassen beleven veel plezier aan deze golfbaan.

In de Verenigde Staten, met name Florida, zijn reeds duizenden van deze banen. De meesten hebben een thema. Een rondje gaat ook langer duren dan een rondje midgetgolf. ‘Hole in ones’ zijn bijna niet mogelijk. De helft van de holes wordt par 2 (een goede speler kan de bal in twee slagen putten) en de andere helft par 3. Voor sommige holes worden zelfs twee greens gebruikt. De meest spectaculaire hole heeft zelfs een verval van bijna drie meter.

Zie voor meer informatie: www.minigolfusa.nl.