Bussloo

Kinderactiviteiten

Een dagje uit naar recreatiegebied Bussloo is voor de hele familie een feest. Speciaal voor uw kinderen hebben wij verschillende activiteiten en voorzieningen om ze de hele dag bezig te houden.

Het strand Withagen (bij de gelijknamige kiosk) op recreatiegebied Bussloo is ingericht en aangewezen als Kinderstrand. Hier staan een heleboel leuke speeltoestellen, waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken, terwijl u al zonnend en zwemmend een oogje in het zeil kan blijven houden.
Ook bij de Robberskamp (ingang 2 aan de Kneuterstraat in Wilp) zijn verschillende speeltoestellen voor kinderen.

Speeltoestellen
Uw kinderen kunnen zich uitleven op de leuke speeltoestellen die u hier kunt vinden. Zowel op de ligweiden als op het strand staan uitdagende speelvoorzieningen. Op het Kinderstrand is onder meer een kabelbaan, schommel, glijbaan en waterspeeltoestel.

Dankzij deze voorzieningen kunnen uw kinderen zich hier altijd vermaken. Juist ook op een minder zonnige dag.
Omdat de veiligheid van uw kinderen voor ons belangrijk is worden de speeltoestellen jaarlijks geïnspecteerd op veiligheid.

Kinderfeestje bij Outdoorcentrum Bussloo
Vier je kinderfeestje bij Outdoorcentrum Bussloo. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pizza party, een stepspeurtocht, buks & boogschieten, een piraten- of indianenfeest of kanovaren?

Kidspaintball bij Yosemite
Speciaal voor kinderen biedt Yosemite kidspaintball aan. Een leuk idee voor een kinderfeestje!
Kijk op www.yosemite.nl voor meer informatie.

Minigolf USA
Uitdagender en leuker dan standaard midgetgolf; dat is Minigolf USA. Ideaal voor een kinderfeestje. Meer informatie op www.minigolfusa.nl.