Berendonck

Evenementen

Zelf een evenement of activiteit organiseren?

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over Berendonck als locatie voor uw evenement.

 

Berendonck leent zich bij uitstek voor het organiseren van grote en kleine evenementen en activiteiten. Berendonck is uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen. 

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:
Bedrijfsfeesten, productpresentaties, sportdagen, scoutingkampen, familiedagen, barbecuefeestjes, schoolactiviteiten, dierenevenementen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Aanvraagformulier voor vrijblijvende offerte
Voor alle groepsactiviteiten op recreatiegebied Berendonck heeft u toestemming van Leisurelands nodig. Deze dient u minimaal 14 dagen voor de activiteit of het evenement aan te vragen. U kunt deze toestemming via deze website aanvragen via dit formulier of door telefonisch contact op te nemen: 026-3848800. Wanneer u het formulier hebt ingevuld en naar ons hebt verzonden, nemen wij contact met u op over de kosten en de mogelijkheden. 

 

Agenda

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.