Schuren (huur)

Te huur: schuur Bussloo (Garage De Kroon)
De schuur is 13 x 8 meter, voorzien van twee grote schuifdeuren en bevindt zich op recreatiegebied Bussloo. Er zijn geen elektra, water en/of gasaansluitingen aanwezig. Wel is er een smeerput aanwezig, bijvoorbeeld voor de reparatie van machines.

Huurprijs
De huurprijs is € 6000,- per jaar. De overeenkomst is voor minimaal 1 jaar. 

Interesse? Neemt u dan tijdens kantooruren contact op met de afdeling Marketing, Sales & Communicatie, tel. 026-3848800 of stuur een e-mail naar infoleisurelands.nl.

Te huur: schuren Heerderstrand (kapschuur en veldschuur)
De schuren zijn een prima uitvalbasis voor recreatieve activiteiten of om als opslagruimte te gebruiken. 

Kapschuur
Deze schuur heeft een oppervlakte van 8 bij 12 meter en is opgedeeld in twee ruimtes met dubbele deuren. De schuur is voorzien van elektra (geen krachtstroom) en beschikt over een zolderruimte van 32m2.

Werkschuur
Deze schuur is 8,5 bij 13,5 meter met aan de achterzijde twee grote schuifdeuren. De schuur beschikt over een toilet, hal met wastafel, kantine, kluis, werkplaats met werkbanken en een grote opslagruimte. Tevens is er een zolderruimte aanwezig. Verdere voorzieningen: CV-installatie, elektra (ook krachtstroom) en gas. 

Huurprijs
De huurprijs is € 6000,- per schuur per jaar. De overeenkomst is voor minimaal 1 jaar. 

Interesse? Neemt u dan tijdens kantooruren contact op met de afdeling Marketing, Sales & Communicatie, tel. 026-3848800 of stuur een e-mail naar infoleisurelands.nl.

Schuur Bussloo (Garage de Kroon)
Schuur Bussloo (Garage de Kroon)
Schuur Bussloo (Garage de Kroon)
Kapschuur Heerderstrand
Werkschuur Heerderstrand - achterzijde
Werkschuur Heerderstrand - voorzijde