Kerstcadeau-tip: Leisurepas for Business 2022/2023!

Een Leisurepas als kerstcadeau voor jouw medewerkers? Dat kan! Houd je medewerkers gezond en vitaal door ze een Leisurepas cadeau te doen. Met een bestelling van meerdere passen voor jouw medewerkers krijg je een aanzienlijke korting per Leisurepas!

Meer informatie

Wat is de Leisurepas?

Met de Leisurepas kun je niet alleen onbeperkt parkeren op 17 recreatiegebieden, maar ook profiteren van leuke extra's, namelijk de Vriendendeals. Alle voordelen op een rijtje:

Onbeperkt parkeren van 1 mei 2021 tot 1 mei 2022. 

Geldig op 17 gebieden van Leisurelands: Berendonck, Bussloo, Groene Heuvels, Hambroekplas, Heerderstrand, Hilgelo, Kievitsveld, Mookerplas, Nevelhorst, Rhederlaag, Strand Horst, Strand Nulde, Stroombroek, Surfoever Hoge Bijssel, Wylerbergmeer, Zandenplas en Zeumeren.

Niet meer wachten voor de parkeerautomaat.

Nieuw: de Leisurelands Vriendendeals. Dit zijn leuke kortingen waar je als pashouder op tonen van je Leisurepas gebruik van kan maken (lees verder voor meer informatie).

 

 

De Leisurelands Vriendendeals

Met de aankoop van een Leisurepas krijg je ook toegang tot de Vriendendeals. Met de Vriendendeals kan jij het beste uit je bezoek halen op de gebieden van Leisurelands! Op vertoon van je Leisurepas kan je vanaf 1 mei 2021 tot 1 oktober bij verschillende ondernemers op de gebieden gebruik maken van leuke kortingen. Denk aan korting op toegangskaarten, groepskortingen op outdooractiviteiten of het tweede drankje gratis!

We hebben elke maand nieuwe kortingen. Vanaf 1 mei zullen er iedere maand nieuwe Vriendendeals online komen. Deze zullen ook worden vermeld in de maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je helemaal op de hoogte van alle acties en voordelen op de recreatiegebieden.

 

Bekijk de Vriendendeals
vriendendeals, leisurepas, golf

Verkooppunten

De Leisurepas is vanaf 1 oktober uitsluitend via de webshop te bestellen.