Nieuws

05-03-2015

Leisurelands is de nieuwe naam van RGV

Met veel trots presenteren wij u onze nieuwe naam: Leisurelands.\r\nLeisurelands is sinds 4 maart jl. de nieuwe handelsnaam van RGV. Leisurelands past bij het product dat wij bieden en onze strategie om een innovatieve, kwalitatief hoogstaande, professionele, betrouwbare en duurzame onderneming te zijn.\r\nLeisurelands is de nieuwe corporate naam. Voor de consument blijven de namen van de recreatiegebieden het belangrijkst. Deze wijzigen daarom niet.

Lees meer

06-02-2015

Ruim 3,7 miljoen bezoekers op recreatiegebieden Leisurelands

2014 gaat de boeken in als een goed recreatiejaar voor de recreatiegebieden van Leisurelands. 3.784.000 bezoekers wisten de weg te vinden naar de negentien gebieden. 2014 resulteerde in 23 zomerse- en 2 tropische dagen. Terwijl augustus erg nat en koud was kwam het zomergevoel in september en oktober weer terug. Hierdoor waren zowel het voor- als het najaar erg aangenaam. Door dit lange recreatieseizoen kwamen dit jaar meer bezoekers dan in 2013. De toename van het aantal bezoekers is ook te danken aan de toevoeging van vijf recreatiegebieden sinds eind 2013.

Lees meer

07-01-2015

Inschrijving NatuurEducatieProject 2015 van start!

Op de recreatiegebieden Bussloo, Zeumeren en Stroombroek biedt Leisurelands in mei en juni 2015 het NatuurEducatieProject gratis aan voor basisschoolleerlingen. Het NatuurEducatieProject is een educatieve ontdekkingstocht waar kinderen meer leren en ontdekken over de natuur en de diverse recreatiemogelijkheden. De inschrijving voor het NatuurEducatieProject op de drie recreatiegebieden is gestart.

Lees meer