Nieuws

01-04-2015

Mega Piraten Festijn op Zeumeren

Op vrijdag 10 april a.s. vindt de vijfde editie van het Mega Piraten Festijn plaats op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen/ Barneveld. Met diverse artiesten zoals Jan Smit, Marianne Weber, Koos Alberts, Jannes, Sieneke, Tim Douwsma en Monique Smit wordt het een muzikaal festijn! Tijdens de op- en afbouw is recreatiegebied Zeumeren, evenals Paviljoen Zeumeren (Shortgolf) en SchatEiland Zeumeren gewoon bereikbaar. De organisatie van het Mega Piraten Festijn verwacht zo’n 8.000 bezoekers.

Lees meer

01-04-2015

PP Golf Bussloo begint aan jubileumjaar

Op 27 augustus 2015 bestaat PP Golf Bussloo al weer tien jaar. PP verwijst naar de Engelse term Pay&Play en dat dekt veel meer de lading: iedereen is welkom voor een leuke activiteit. Ooit begonnen met uitsluitend 18 holes Pitch&Putt. Tien jaar later biedt het bedrijf een variëteit aan activiteiten aan. Reden voor een naamswijziging en ook opzetten eigen nieuwe website. Het jubileum zal breed gevierd worden. Er komen verlotingen, er zijn jubileumaanbiedingen, er komt een speciaal Pitch&Putt-toernooi en nog veel meer. Dit jaar verwacht PP Golf Bussloo ook de 250.000e bezoeker te mogen verwelkomen. Reden dus voor een dubbel feest.

Lees meer

27-03-2015

Paasactiviteiten Bussloo eerste paasdag

Op zondag 5 april 2015, eerste paasdag, organiseert ‘Outdoorcentrum Bussloo’ / kiosk ‘De Withagen’ leuke paasactiviteiten op recreatiegebied Bussloo. De activiteiten vinden plaats nabij ingang 1 van recreatiegebied Bussloo, bij de horecagelegenheid van Outdoorcentrum Bussloo. Het begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Lees meer

24-03-2015

Laanbeplanting Rhederlaag

De komende dagen plant terreineigenaar Leisurelands zo’n 65 bomen op het Bahrsche Strand van recreatiegebied Rhederlaag in Lathum. De bomen komen in strakke rijen te staan waardoor ze een fraai en herkenbaar karakter vormen. Het gaat om esdoorns die nabij de entree en op de parkeerplaatsen komen te staan. De laanbeplanting draagt hierdoor bij aan het duurzame en parkachtige karakter van Rhederlaag. De werkzaamheden zijn begin april afgerond.

Lees meer

24-03-2015

Strong Viking Run - Mud Edition op Berendonck

Op zaterdag 28 maart aanstaande vindt de ‘Mud Edition’ van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck te Wijchen. Het is een populaire hindernissenloop met duizenden deelnemers. Tijdens het evenement blijft de Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede de golfbaan van BurgGolf Wijchen en Restaurant Magnolia’s.

Lees meer

19-03-2015

Parkeergeld betalen alleen met PIN op Bussloo

Op recreatiegebied Bussloo zijn de werkzaamheden in volle gang voor het implementeren van het nieuwe parkeersysteem. Bij het nieuwe systeem geldt dat men bij het uitrijden een uitrijkaart of een parkeerpas van Leisurelands nodig heeft. De uitrijkaarten zijn te koop bij de automaten op het gebied. Hier kan men alleen met PIN betalen. De mogelijkheid om contant te betalen is komen te vervallen. De werkzaamheden voor alle in- en uitgangen op Bussloo zijn voor het seizoen 1 mei 2015 afgerond.

Lees meer

19-03-2015

Laanbeplanting recreatiegebied Stroombroek

Sinds woensdag 18 maart is Leisurelands van start gegaan op recreatiegebied Stroombroek met de herinrichting en beplanting van bomen langs de toegangsweg en op de parkeerplaats. De bomen komen in strakke rijen te staan waardoor ze een fraai en herkenbaar karakter vormen. De werkzaamheden duren circa een maand. Het recreatiegebied blijft tijdens deze periode gewoon bereikbaar.

Lees meer

18-03-2015

Laanbeplanting Zeumeren draagt bij aan duurzaam karakter recreatiegebied

De komende dagen plant terreineigenaar Leisurelands zo’n 70 bomen op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. De bomen komen in strakke rijen te staan waardoor ze een fraai en herkenbaar karakter vormen. Het gaat om platanen die een mooie entree creëren van het recreatiegebied. De laanbeplanting draagt hierdoor bij aan het duurzame en parkachtige karakter van Zeumeren. De werkzaamheden zijn eind maart afgerond.

Lees meer

16-03-2015

Ondergrondse vuilopslag op recreatiegebied Hilgelo

Vanaf maandag 16 maart plaatst Leisurelands Velinbakken op recreatiegebied Hilgelo. \r\nDe recreatiegebieden van Leisurelands zijn al jaren voorzien van het gesloten opslagsysteem voor afval. De vijf recreatiegebieden in de Achterhoek en Liemers, Stroombroek, Hilgelo, Nevelhorst, Hambroekplas en Slingeplas, zijn in 2013 overgenomen door Leisurelands (voorheen RGV). Op de gebieden Stroombroek, Hambroekplas en Slingeplas plaatst Leisurelands het afvalsysteem gedurende 2015.

Lees meer

13-03-2015

Leisurelands schenkt rode beuken aan aandeelhouders

In verband met de naamswijziging van RGV naar Leisurelands heeft het recreatiebedrijf onlangs aan alle aandeelhouders een rode beuk geschonken. De aandeelhouders van Leisurelands zijn 35 gemeenten. Per gemeente plant Leisurelands daarom de komende tijd een rode beuk binnen de betreffende gemeente. De aftrap werd onlangs genomen op recreatiegebied Zeumeren waar een rode beuk werd geplant.

Lees meer