Nieuws

06-04-2016

Duizenden euro’s schade door vernielingen Berendonck

Op 6 april jl. werd toiletgebouw Mariken op recreatiegebied Berendonck volledig vernield aangetroffen. Het gebouw was vorig jaar ook al doelwit van vandalen. Voor terreineigenaar Leisurelands is de maat vol en wordt overwogen om het verouderde gebouwtje, dat nog een beperkte functie had, te verwijderen. Van de daders ontbreekt ieder spoor. De schade loopt in de duizenden euro’s. Leisurelands hoopt dat er getuigen zijn zodat de dader(s) achterhaald kan worden. Iedereen die iets gezien heeft, wordt verzocht zich te melden bij de politie.

Lees meer

03-04-2016

Tijdelijke omleiding vanaf A1 naar Zeumeren

Van 6 april tot 14 mei 2016 wordt er gewerkt aan de kruising bij de afslag aan de A1 ter hoogte van recreatiegebied Zeumeren. Hierdoor is Zeumeren alsmede de daarop aanwezige exploitaties; SchatEiland Zeumeren, Lounge & Sport Paviljoen Zeumeren en Waterski Zeumeren uitsluitend via een ter plekke aangegeven omleidingsroute bereikbaar.

Lees meer

24-03-2016

Aantrekkelijk rondje Groene Heuvels

Recreatiegebied Groene Heuvels wordt in de nabije toekomst nog aantrekkelijker voor wandelaars en hardlopers. Terreineigenaar Leisurelands gaat vanaf eind maart aan de slag met de vernieuwing van wegen en paden. De werkzaamheden kunnen enige overlast voor bezoekers met zich meebrengen. Er wordt getracht dit tot een minimum te beperken. De werkzaamheden zijn, afhankelijk van het weer, naar verwachting begin mei gereed, zodat voor de start van het nieuwe recreatieseizoen Groene Heuvels klaar is om weer vele strandbezoekers te ontvangen.

Lees meer

24-03-2016

Tijdelijke afsluiting fietspad ter hoogte van Wylerbergmeer

Het fietspad ter hoogte van recreatiegebied Wylerbergmeer zal op dinsdag 29 en woensdag 30 maart aanstaande zijn afgesloten. In verband met het aanbrengen van beton is het niet mogelijk hier de brug te passeren. Ter plekke staat dit met bebording aangegeven. De aannemer zal alles in het werk stellen om de werkzaamheden 30 maart af te ronden. Gebruikers van het fietspad dienen er rekening mee te houden dat de werkzaamheden bij slechte weersomstandigheden kunnen uitlopen.

Lees meer

24-03-2016

Heerlijk wandelen en fietsen op Berendonck

Recreatiegebied Berendonck wordt in de nabije toekomst nog aantrekkelijker voor wandelaars, hardlopers en fietsers. Terreineigenaar Leisurelands gaat vanaf eind maart aan de slag met de eerste fase van de vernieuwing van wandel- en fietspaden. De werkzaamheden kunnen enige overlast voor bezoekers met zich meebrengen. Er wordt getracht dit tot een minimum te beperken. De werkzaamheden zijn, afhankelijk van het weer, naar verwachting begin mei gereed, zodat voor de start van het nieuwe recreatieseizoen Berendonck klaar is om weer vele strandbezoekers te ontvangen.

Lees meer

23-03-2016

Volgende week vrijdag ingang 1 en 2 op Bussloo afgesloten in verband met evenement P&P Golf Bussloo

Lees meer

22-03-2016

Upgrade Hilgelo zorgt voor aantrekkelijk recreatiegebied

Recreatiegebied Hilgelo heeft een ware metamorfose ondergaan. Twee jaar geleden zag het recreatiegebied er totaal anders uit. Terreineigenaar Leisurelands heeft enorm geïnvesteerd om Hilgelo om te vormen naar een recreatiegebied met een kwaliteitsniveau dat Leisurelands voor al haar recreatiegebieden hanteert. Hilgelo heeft een upgrade gekregen waardoor het nog aantrekkelijker is om hier te recreëren.

Lees meer

21-03-2016

Overname exploitaties Zeumeren per 1 april a.s.

Per 1 april 2016 zijn de exploitaties op recreatiegebied Zeumeren in handen van de familie Boukema. Het betreft het overdekte avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren, Waterski Zeumeren en Paviljoen Zeumeren met de onderdelen Shortgolf, Midgetgolf en Footgolf. Eind december 2015 is de verkoop rondgekomen. Het eerste kwartaal van 2016 heeft de familie Boukema gebruikt om nader kennis te kunnen maken met de verschillende exploitaties. Het recreatiegebied blijft eigendom van Leisurelands.

Lees meer

20-03-2016

Bereikbaarheid Zeumeren tijdens Mega Piraten Festijn 1 april

Op vrijdag 1 april a.s. vindt de zesde editie van het Mega Piraten Festijn plaats op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen/ Barneveld. Met diverse artiesten zoals Marianne Weber, Koos Alberts, Jannes, Sieneke, Roy Donders en Monique Smit wordt het een muzikaal festijn! Tijdens de op- en afbouw is recreatiegebied Zeumeren, evenals Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en SchatEiland Zeumeren gewoon bereikbaar. De organisatie van het Mega Piraten Festijn verwacht zo’n 6.000 bezoekers.

Lees meer

09-03-2016

Bereikbaarheid Berendonck tijdens Strong Viking Run 19 en 20 maart 2016

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart 2016 vindt de ‘Mud Edition’ van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Aan deze populaire obstakelrun doen duizenden deelnemers mee. Tijdens het evenement blijft de Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia’s.

Lees meer