Nieuws

18-06-2015

Beach Pull groots tractorpulling spektakel 10 en 11 juli Strand Nulde

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli 2015 is Strand Nulde in Putten weer het decor van het jaarlijkse evenement Total Agri Beach Pull. Tijdens deze vijftiende editie ronken de vele tractormotoren weer op het evenemententerrein. De organisatie verwacht voor dit evenement zo’n 10.000 bezoekers. Op zaterdag 11 juli is Strand Nulde niet toegankelijk voor strandbezoekers.

Lees meer

12-06-2015

Bereikbaarheid recreatiegebied Rhederlaag i.v.m. Dreamfields Festival

Op zaterdag 27 juni 2015 vindt de vijfde editie van Dreamfields Festival plaats op recreatiegebied Rhederlaag in Lathum (gemeente Zevenaar). Het dancefestival duurt van 12.00 uur ’s middags tot 0.00 uur ’s avonds. Deze zaterdag is het Bahrsche Strand alsmede het naturistenstrand niet toegankelijk. Tijden de op- en afbouw blijft een beperkt deel van het naturistenstrand geopend. De organisator van het festival, Matrixx Events, verwacht 25.000 bezoekers.

Lees meer

12-06-2015

Bereikbaarheid recreatiegebied Groene Heuvels i.v.m. Down the Rabbit Hole

In het weekend van 26 tot en met 28 juni 2015 vindt het festival Down The Rabbit Hole plaats op recreatiegebied Groene Heuvels in Ewijk. Tijdens het festival is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten en tijdens de op- en afbouw in een beperkte mate. De organisatie van het evenement ligt in handen van Loc7000 en Mojo.

Lees meer

11-06-2015

Inbreker betaalautomaten Strand Nulde en Strand Horst voor rechter

Eind februari zijn twee mannen ’s nachts staande gehouden na een reeks inbraken op Strand Nulde en Strand Horst. Ze werden op heterdaad betrapt door BOA’s (buitengewoon opsporingsambtenaren) van Leisurelands bij het kraken van de kluizen van de betaalautomaten. Een van de verdachten verscheen deze week voor de rechter in Zutphen. Hij zit sinds de arrestatie in voorarrest. De eis van de Officier van Justitie bedraagt 18 maanden waarvan zes maanden voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar.

Lees meer

09-06-2015

Strong Viking Run - Water Edition op Berendonck 13 en 14 juni

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni aanstaande vindt de ‘Water Edition’ van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck te Wijchen. Het is een populaire hindernissenloop met duizenden deelnemers. Tijdens het evenement blijft de Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede de golfbaan van BurgGolf Wijchen en Restaurant Magnolia’s.

Lees meer

08-06-2015

Prijs beste kabelwaterskibaan in ontvangst genomen op Zeumeren

Waterski Zeumeren nam afgelopen zaterdag de prijs in ontvangst voor beste kabelbaan 2014. Afgelopen jaar hebben de stemmen van het publiek ervoor gezorgd dat Waterski Zeumeren de prijs in ontvangst mocht nemen. Initiatiefnemer Gerrit de Graaf, van wakebordonline.nl overhandigde de prijs persoonlijk samen met wethouder Gerard van den Hengel van de gemeente Barneveld.

Lees meer

05-06-2015

Hilgelo op zaterdag 6 juni 2015 niet beschikbaar voor badgasten

Op zaterdag 6 juni vindt het nieuwe evenement Ibiza Dreams plaats op Hilgelo. De organisatie verwacht 1500 bezoekers. Hilgelo zal deze dag niet beschikbaar zijn voor dagrecreatie, in tegenstelling tot eerdere berichten.

Lees meer

02-06-2015

Poolse delegatie brengt bezoek aan werkgebied Leisurelands

Van 27 tot en met 29 mei jl. bracht een groep Poolse hoogwaardigheidsbekleders een bezoek aan de Veluwe en bezocht daar samen met Leisurelands meerdere bedrijven in de vrijetijdssector. Doel was om de deelnemers van de delegatie van verschillende Poolse gemeenten een indruk te geven van het werkveld en de vrijetijdsindustrie en de betekenis daarvan voor het landelijk gebied.

Lees meer

29-05-2015

Nieuw evenement Ibiza Dreams 6 juni op Hilgelo

Op zaterdag 6 juni vindt het nieuwe evenement Ibiza Dreams plaats op Hilgelo. Ibiza Dreams is een dance event met verassende shows en internationale DJ’s waaronder: Gregor Salto, Ralvero, D-Rashid en Billy the Kit. De organisatie verwacht 1.500 bezoekers. Donderdag 4 juni start de opbouw van het evenement. Hilgelo is zaterdag 6 juni gesloten voor dagrecreatie.

Lees meer

27-05-2015

Klein gedeelte ruiterroute Bussloo tijdelijk omgeleid

In verband met uitbreidingswerkzaamheden bij Thermen Bussloo plaatst de uitvoerder een kraan op een gedeelte van de ruiterroute op Bussloo. De werkzaamheden vinden plaats in de periode van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni a.s. Er wordt alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken.

Lees meer