Nieuws

12-03-2019

Sluiting kinderbad Stroombroek

Na jarenlang dienst te hebben gedaan op zomerse dagen voor de jongste bezoekers van Stroombroek komt er een einde aan het kinderbad. Het kinderbad is verouderd en voldoet niet meer aan de huidige wetten en regels. Een complete renovatie en het daarmee voldoen aan nieuwe regelgeving is niet mogelijk waardoor terreineigenaar Leisurelands heeft moeten besluiten heeft het kinderbad te verwijderen. De werkzaamheden zijn vandaag gestart en zullen op korte termijn zijn afgerond. 

Lees meer

07-03-2019

Win een parkeerpas van het seizoen 2019-2020

Doe mee en win een parkeerpas voor het nieuwe seizoen, geldig van 1 mei 2018 tot 1 mei 2019, via onze Facebookpagina.

Lees meer

06-03-2019

Stemt de Gelderse politiek voor een vitaal platteland in Gelderland?

20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Op 12 maart organiseren LTO-Noord, Gelders Particulier Grondbezit, Leisurelands, Nationaal Park de Hoge Veluwe en RECRON een Gelderse verkiezingsdebat over het belang en de waarde van een vitaal platteland. Deze organiserende partijen vragen aan de Gelderse politieke partijen om zich in te zetten voor een samenhangend provinciaal beleid voor het buitengebied: natuur, landschap, cultureel erfgoed, landbouw, recreatie en ondernemen. Tijdens het verkiezingsdebat wordt hier scherp op ingegaan.

Lees meer

21-02-2019

Renovatie Weg door de Berendonck

Vanaf maandag 25 februari tot ongeveer eind maart wordt de Weg door de Berendonck gerenoveerd. De weg is door veroudering in slechte staat. De weg wordt gedeeltelijk verbreed en krijgt een volledig nieuwe verhardingsconstructie. De aannemer probeert de overlast tot een minimum te beperken. Berendonck blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor bezoekers.

Lees meer

15-02-2019

Elektrisch quadrijden bij Fundustry op Strand Horst

Fundustry, vooral bekend van de paintballactiviteiten op Strand Horst, gaat uitbreiden met elektrisch quadrijden. De uitbreiding van het terrein is succesvol afgerond en na afstemming met Leisurelands kan er nu gestart worden. 

Lees meer

13-02-2019

Elektrisch quadrijden bij Fundustry op Groene Heuvels

Fundustry, vooral bekend van de paintballactiviteiten en het klimpark op recreatiegebied Groene Heuvels, gaat uitbreiden met elektrisch quad rijden. De vergunningsprocedures zijn in 2018 afgerond en er kan nu gestart worden. 

Lees meer

12-02-2019

Leisurelands in 20 jaar naar 50 miljoen maatschappelijk rendement

Onder het motto ’20 jaar op eigen benen’ organiseerde recreatiebedrijf Leisurelands vorige week twee inspirerende bijeenkomsten op het Arnhemse Landgoed Groot Warnsborn. Zo’n 250 relaties werden bijgepraat over het heden, verleden en de toekomst. In 1999 werd het toenmalige RGV verzelfstandigd en groeide het bedrijf uit tot een commerciële speler in de vrijetijdssector. Leisurelands heeft nog altijd een maatschappelijk doel om de 20 recreatiegebieden op de Veluwe, rondom Nijmegen en in de Achterhoek en Liemers duurzaam in stand te houden.

Lees meer

30-01-2019

Recordaantal van 7,5 miljoen bezoekers recreatiegebieden Leisurelands in 2018

Het kon ook niet anders met een zomer waar geen einde aan leek te komen. De bezoekersaantallen van de recreatiegebieden van Leisurelands breken alle records in 2018. Ruim 5,5 miljoen strand-bezoekers beleefden een heerlijk dagje uit op de twintig recreatiegebieden op de Veluwe, in het Rijk van Nijmegen en in de Achterhoek en Liemers. Ten opzichte van het laatste recordjaar in 2016 betekent dit een groei van bijna 27%. In 2016 werden ruim 4,3 miljoen strandbezoekers verwelkomd. 

Lees meer

14-01-2019

Nieuwe toiletgebouwen Berendonck en Mookerplas

Op de recreatiegebieden Berendonck en Mookerplas worden nieuwe toiletgebouwen gerealiseerd. De huidige toiletgebouwen zijn verouderd en zijn toe aan vervanging. De aannemer probeert de overlast voor recreanten tot een minimum te beperken. De werkzaamheden zijn, als het weer meezit, op Berendonck eind februari en op Mookerplas medio / eind maart afgerond.

Lees meer

07-01-2019

Escaperooms vanaf februari 2019 bij Pitch&Putt Golf Bussloo

Vanaf februari opent Pitch&Putt Golf Bussloo drie escaperooms. De eerste drie escaperooms zijn genaamd: The Bom, The Jungle en Revenge of the General. Naar verwachting komen er in het najaar nog eens vijf escaperooms bij. Een escaperoom biedt groepen een leuk en uniek uitje aan het meer van Bussloo.

Lees meer