Start laagseizoen op recreatiegebieden van Leisurelands 

29-09-2020

Op donderdag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2021. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Ontspanning en vermaak in de herfst- en wintermaanden 
De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een actief uitje, zoals mountainbiken of hardlopen.   

Parkeerpas slechts € 37,50! 
De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2021, is nu extra voordelig te bestellen via de webshop. Voor slechts € 37,50 is deze parkeerpas te koop. Deze is geldig is op alle 17 recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe en in de Achterhoek en Liemers. Voor deze actie geldt: op = op. Een dagkaart kost in het laagseizoen € 3,00. Met uitzondering van Strand Horst-Noord en Surfoever Hoge Bijssel. Hier kost een dagkaart het hele jaar door € 6,00.