SPAR on tour op Berendonck t/m 25 augustus én Red Bull Filmfest

18-08-2020

Foto: Ton Schoenmakers

Vanaf vandaag tot en met dinsdag 25 augustus aanstaande is de 1-persoons gemakswinkel van SPAR te vinden op Berendonck. SPAR tourt deze zomer door Nederland en doet dus deze week Berendonck in Wijchen aan. Om precies te zijn op het strandgedeelte naast Waterski & Outdoorcentrum de Berendonck. De mobiele winkel voorziet dagjesmensen en toeristen in een snel ontbijtje, een lekkere lunch, een gezond tussendoortje of een makkelijke maaltijd. De Mini SPAR is onderdeel van de zomercampagne die SPAR medio juli lanceerde op tv, online en in de winkel. Uniek is dat SPAR de enige winkel is die je als Nederlandse toerist overal ter wereld tegenkomt.

1-persoonswinkel gericht op 1,5 meter samenleving
Met de Mini SPAR speelt de supermarkt in op het 1,5 meter afstand kunnen houden. Er kan maar 1 persoon tegelijkertijd winkelen. Een medewerker zorgt voor de bevoorrading en het deurbeleid. Ook afrekenen gaat handig en snel met de zelfscan-kassa. Op deze manier is het helemaal coronaproof.

Red Bull Filmfest (openlucht bioscoop)
Deze week is ook Red Bull aanwezig. Zij zullen op donderdag 20 augustus 2020 van 15.00 tot 19.00 uur een openluchtbioscoop organiseren. Er is plaats voor maximaal 50 personen per keer. Reserveren is niet nodig. De film wordt doorlopend getoond, je kunt dus aansluiten als er plek is. Ook bij de openluchtbioscoop is nagedacht over de 1,5 meterregel. Het is ruim opgezet zodat iedereen voldoende afstand kan houden.