Mega Piraten Festijn 17 mei op Zeumeren

03-05-2019

Op vrijdag 17 mei a.s. vindt de achtste editie van het Mega Piraten Festijn plaats op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen/Barneveld. Met diverse artiesten zoals Gerard Joling, Frans Bauer, Mooi Wark, Django Wagner, Jannes en Henk Dissel wordt het een muzikaal festijn! Tijdens de op- en afbouw is recreatiegebied Zeumeren, evenals Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en SchatEiland Zeumeren gewoon bereikbaar.

Vanaf 18.30 uur gaat de tent open. Het Mega Piraten Festijn start om 20.00 uur en duurt tot 0.00 uur. Het festival vindt net als vorig jaar plaats op parkeerplaats C, aan de noordwest zijde van Zeumeren, gelegen aan de Blotekamperweg. De kaarten zijn te bestellen via www.megapiratenfestijn.nl.

Op- en afbouw
Op vrijdag 10 mei 2019 start de opbouw. Tijdens de op- en afbouw zijn de stranden en ligweiden gewoon te gebruiken. De achterste parkeerplaats die tegen de Blotekamperweg is gelegen, is deze periode niet bereikbaar in verband met de veiligheid van de bezoeker. Dit betekent ook voor het daar aangesloten fiets- en wandelpad. Een rondje om de plas is in deze periode daarom niet mogelijk. Maandagmiddag 20 mei wordt het terrein vanaf 16.00 uur weer opgeleverd. Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en SchatEiland Zeumeren zijn op de dagen van de op- en afbouw en de dag van het evenement gewoon geopend volgens de normale openingstijden, zie www.zeumeren.nl.

Donderdag 16 mei en vrijdag 17 mei vinden verschillende soundchecks plaats, die enige geluidshinder kunnen veroorzaken. Kijk voor meer informatie en voor tickets op www.megapiratenfestijn.nl.