Elektrisch quadrijden bij Fundustry op Strand Horst

15-02-2019

Fundustry, vooral bekend van de paintballactiviteiten op Strand Horst, gaat uitbreiden met elektrisch quadrijden. De uitbreiding van het terrein is succesvol afgerond en na afstemming met Leisurelands kan er nu gestart worden. 

Volgens mede-eigenaar Martijn van den Bout is er een steeds toenemende behoefte aan uitjes met een wow-factor en veel adrenaline, maar wel in balans met de omgeving en natuur. Dit heeft ertoe geleid dat Fundustry heeft gekozen voor elektrische quads. Volgens Martijn van den Bout geeft dit voor de gasten een uniekere ervaring en ook nog eens voordelen op het gebied van onderhoud, verbruik en milieu. In de afgelopen jaren is wat ooit begon als een paintballbedrijf omgetoverd tot een waar evenementencentrum. Inmiddels heeft dit bedrijf ook zijn naam veranderd om beter te laten aansluiten bij wat er allemaal mogelijk is. Fundustry richt zich volledig op het organiseren van uitjes voor groepen op tien unieke evenementenlocaties in Nederland. Op de locatie in Ermelo (Strand Horst) kunt u inmiddels tientallen leuke uitjes en workshops doen, en recent is nu ook elektrisch quadrijden toegevoegd. 

Mede-eigenaar Harry van den Berg zei hierover het volgende: ‘’We proberen elke dag weer bezig te zijn om onze bezoekers te verrassen. Vorig jaar deden we dat al met de toevoeging van veel teambuilding activiteiten en met deze laatste uitbreiding zijn we echt helemaal uitgerust voor elk soort groepsuitje. Later dit jaar breiden we ook weer verder uit met kookworkshops."

Fundustry Events biedt ook ruimte voor ontspanning in de gezellige bar, voor een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend biertje na de inspanning. Wilt u hier als eerste bij zijn? Reserveer dan nu via www.fundustry.nl en wees verzekerd van een plek op het uitdagende parcours.