Berendonck bereikbaar tijdens werkzaamheden Graafseweg (N324) UPDATE

25-03-2020

Van 16 maart tot en met 30 maart vinden er werkzaamheden plaats aan de Graafseweg (N324). Recreatiegebied Berendonck blijft deze periode bereikbaar. Ook de op Berendonck gevestigde ondernemingen: Thermen Berendonck, Golfbaan BurgGolf Wijchen, Restaurant Magnolia's en Waterski & Outdoorcentrum de Berendonck blijven bereikbaar. De provincie zorgt samen met de aannemer voor een tijdelijke omleidingsroute.

Het betreft de provinciale weg N324 Nijmegen – Alverna. Van Gelder voert de werkzaamheden uit in opdracht van de provincie Gelderland. Het gaat om asfalteringswerkzaamheden. 
Op deze pagina's staat meer informatie: https://www.gelderland.nl/N324.html
https://vangelder.com/projecten/reconstructie-n324-nijmegen-grave/

De parallelwegen blijven beschikbaar. Hierdoor is ook de toegang van het recreatiegebied gewaarborgd, wellicht met een kleine omleiding.

Globale planning:

  • In week 12 , de week van 16 maart, wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden.
  • De week erna (de week van 23 maart) vinden ’s avonds en ’s nachts asfalteerwerkzaamheden plaats. Dit is van 20.00 uur ‘s avonds tot 06.00 uur ’s ochtends van maandag t/m donderdag.
  • Het weekend van vrijdag 27 maart vanaf ca. 20.00 uur  t/m maandag 30 maart 06.00 uur zijn er continu asfalteerwerkzaamheden.

UPDATE 25 maart 2020
In verband met nachtvorst en het feit dat het rustig is door het coronavirus werkt de aannemer deze week overdag in plaats van 's nachts. Op donderdag 26 en vrijdag 27 maart is daarom de rotonde Graafseweg / Weg door de Berendonck afgesloten. De parallelweg en de inrit naar Berendonck blijven geopend. 
Van maandag 30 maart tot en met woensdag 1 april is de Graafseweg richting Nijmegen afgesloten, de parallelwegen blijven wel beschikbaar.