Bereikbaarheid Zeumeren tijdens Mega Piraten Festijn 1 april

20-03-2016

Op vrijdag 1 april a.s. vindt de zesde editie van het Mega Piraten Festijn plaats op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen/ Barneveld. Met diverse artiesten zoals Marianne Weber, Koos Alberts, Jannes, Sieneke, Roy Donders en Monique Smit wordt het een muzikaal festijn! Tijdens de op- en afbouw is recreatiegebied Zeumeren, evenals Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en SchatEiland Zeumeren gewoon bereikbaar. De organisatie van het Mega Piraten Festijn verwacht zo’n 6.000 bezoekers.

Vanaf 18.30 uur gaat de tent open. Het Mega Piraten Festijn start om 19.30 uur en duurt tot 0.00 uur. Het festival vindt net als vorig jaar plaats op parkeerplaats C, aan de noordwest zijde van Zeumeren, gelegen aan de Blotekamperweg.

Op- en afbouw
Op vrijdag 25 maart 2016 start de opbouw. Tijdens de op- en afbouw zijn de stranden en ligweiden gewoon te gebruiken. De achterste parkeerplaats die tegen de Blotekamperweg is gelegen, is deze periode niet bereikbaar in verband met de veiligheid van de bezoeker. Dit betekent ook voor het daar aangesloten fiets- en wandelpad. Een rondje om de plas is in deze periode daarom niet mogelijk. Woensdagmiddag 6 april wordt het terrein vanaf 16.00 uur weer opgeleverd. Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en SchatEiland Zeumeren zijn op de dagen van de op- en afbouw en de dag van het evenement gewoon geopend volgens de normale openingstijden, zie www.zeumeren.nl.

Donderdag 31 maart en vrijdag 1 april vinden verschillende soundchecks plaats, die enige geluidshinder kunnen veroorzaken. Kijk voor meer informatie en voor tickets op www.megapiratenfestijn.nl.