Beach Pull, groots tractorpulling spektakel, 12 en 13 juli op Strand Nulde

01-07-2019

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2019 is Strand Nulde in Putten het decor van het jaarlijkse evenement Total Agri Beach Pull. Tijdens deze negentiende editie ronken de vele tractormotoren weer op het evenemententerrein. De organisatie verwacht voor zo’n 10.000 bezoekers. Op zaterdag 13 juli is Strand Nulde niet toegankelijk voor strandbezoekers.

Vol gas vooruit
Beach Pull is een tractor pulling evenement dat eenmaal per jaar in Putten plaatsvindt. Tractor pulling is een motorische sport waarin de meest krachtige machines met elkaar de strijd aangaan om een sleepwagen over een zover mogelijke afstand te verplaatsen. Er zijn verschillende gewichts- en vermogensklassen binnen deze sport. De deelnemers zijn zeer professioneel met hun sport bezig.

Op vrijdag 12 juli start het evenement om 18.00 uur en op zaterdag 13 juli vanaf 15.00 uur.

Meer informatie op: www.beachpull.nl.

Fietspad Strand Nulde afgesloten
In verband met de veiligheid is het fietspad ter hoogte van Strand Nulde afgesloten op 12 en 13 juli. De afsluiting staat ter plekke met bebording aangeduid.

Strand Nulde 13 juli niet toegankelijk voor strandbezoekers
Vanaf vrijdag 5 juli wordt het evenemententerrein van Strand Nulde ingericht. Recreanten kunnen tijdens de opbouw van het evenement gebruik maken van Strand Nulde-Zuid “Korte Roeijen”. Op zaterdag 13 juli is zowel Strand Nulde-Zuid als Strand Nulde-Noord niet toegankelijk voor dagrecreatie. Dagrecreanten kunnen terecht op het nabijgelegen Strand Horst in Ermelo - Harderwijk of op Zeumeren in Voorthuizen/ Barneveld.

Het Postillion Hotel, WSV Strand Nulde (jachthaven) en Strandparc Nulde blijven bereikbaar. Vanaf zondag 14 juli zijn de stranden weer te gebruiken, met uitzondering van het evenemententerrein. De afbouw op het evenemententerrein is uiterlijk woensdag 17 juli gereed.