Nieuws

24-02-2020

Kiosken en standplaatsen te huur!

Heb je altijd al in de zomermaanden een kiosk of standplaats met een eigen foodtruck / snackwagen op een mooie plek aan het water willen huren? Grijp dan nu je kans! Vanaf 2020 en verder hebben wij op de volgende recreatiegebieden een kiosk of standplaats te huur: Groene Heuvels, Kievitsveld, Rhederlaag en Wylerbergmeer. Misschien bedien jij deze zomer wel onze strandbezoekers en andere (actieve) recreanten.

Lees meer

20-02-2020

Voorverkoopactie parkeerpas 2020-2021 bijna van start en wijziging parkeertarieven

Op 6 maart gaat de voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2020-2021 van start en kan deze extra voordelig worden aangeschaft. Daarnaast zijn er twee wijzigingen. Per 1 mei 2020 wijzigen de parkeertarieven van het hoogseizoen en op dat moment komt ook de mogelijk te vervallen om bij de betaalautomaten met contant geld te betalen, er kan dus uitsluitend met PIN worden betaald.

Lees meer

14-02-2020

Recreatiegebieden Leisurelands ook in 2019 razend populair - bijna 7 miljoen bezoekers

Een dagje strand blijft ongekend populair. Of het nu gaat om zonnen en relaxen op het strand en daarna afkoelen in het water op een zomerse dag of er wandelend of fietsend op uit trekken in een ander jaargetijde: de recreatiegebieden van Leisurelands zijn in 2019 weer veelvuldig bezocht. De teller staat op ruim 4,7 miljoen strandbezoekers. Alleen het recordjaar 2018 trok - door de extreem warme en lange zomer - meer strandbezoekers (ruim 5,5 miljoen).

Lees meer

05-02-2020

‘Gezelligheid kent geen tijd’ nieuw evenement op Strand Nulde

Op zaterdag 30 mei vindt de eerste editie van het nieuwe evenement ‘Gezelligheid kent geen tijd’ plaats op recreatiegebied Strand Nulde in Putten. Dit muziekevenement met optredens van onder meer Rowwen Hèze, de Edwin Evers Band en Lange Frans en Baas B is een gezellig evenement voor iedereen. Het evenement start om 13.00 uur en duurt tot 0.00 uur. Gezelligheid kent geen tijd is een mooie aanvulling op de bestaande publieksevenementen op Strand Nulde zoals Soul Survivor Festival in april en Beachpull (tractorpulling) in juli. 

Lees meer

10-01-2020

Toekomstvisie Hambroekplas breder van opzet

De toekomstvisie voor Hambroekplas blijft in ontwikkeling. De eerder gepresenteerde toekomstplannen van Leisurelands worden herzien door de aankoop van Zand- en Grint Exploitatiemaatschappij Het Hambroek BV door Leisurelands. Met deze aandelenoverdracht is Leisurelands tevens eigenaar van de derde plas. De derde plas wordt nu meegenomen in de nieuwe toekomstvisie, die tot op heden alleen op de twee westelijke plassen was gericht.

Lees meer

04-12-2019

(Trailer)parkeerpas 2019-2020 | winteraanbieding (€ 35!)

De reguliere parkeerpassen van het seizoen 2019-2020 zijn uitverkocht, maar niet getreurd: de trailerparkeerpas – die ook voor een personenauto geschikt is – is sterk verlaagd in prijs. Normaal kost deze pas € 64,50. Gezien de grote vraag naar parkeerpassen en de feestmaand december bieden wij de trailerparkeerpas 2019-2020 aan voor slechts € 35,00!

Lees meer

28-11-2019

Allerlaatste parkeerpas seizoen 2019-2020 uitgereikt

Het is een feit: de parkeerpas van het seizoen 2019-2020 is uitverkocht! De allerlaatste werd op 27 november jl. door regiomedewerker Roland Lina uitgereikt aan Emiel Daams uit Didam op recreatiegebied Stroombroek. Nooit eerder in de geschiedenis zijn we uitverkocht geweest en dat terwijl er aanzienlijk meer parkeerpassen waren besteld dan het jaar ervoor. Trailerpassen zijn nog wel te koop. 

Lees meer

08-11-2019

Groenonderhoud recreatiegebied Groene Heuvels

Bomen, struiken en gras bieden een groen decor op recreatiegebied Groene Heuvels. De keerzijde is dat het groen gevoelig is voor ziekten die voor overlast en gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Daarom is voor Groene Heuvels een plan opgesteld om groenonderhoud te plegen en in de toekomst nieuwe bomen aan te planten. Op dinsdag 12 november starten de werkzaamheden. Deze zijn naar verwachting voor de jaarwisseling afgerond. Tijdens de werkzaamheden blijft Groene Heuvels gewoon toegankelijk voor bezoekers. De overlast zal tot een minimum worden beperkt.

Lees meer

17-10-2019

Leisurelands gaat op zoek naar een nieuwe directeur

Leisurelands heeft in goed onderling overleg overeenstemming bereikt met de statutair directeur Erik Droogh over de beëindiging van de samenwerking. De Raad van Commissarissen start de werving van een nieuwe directeur.

Lees meer

07-10-2019

Les over gevaren van het water op Hilgelo

Bezoekers van het Winterswijkse asielzoekers-centrum bezoeken graag Hilgelo, maar zwemmen in de plas kunnen de meesten niet. Tijd voor zwemles. Op 27 september bezochten ze samen met de politie, reddingsbrigrade, COA en Leisurelands Hilgelo om een beter beeld te krijgen van de gevaren van zwemmen.

Lees meer