Nieuws

28-03-2020

Strand Horst gesloten - alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers

Per zaterdag 28 maart is Strand Horst gesloten. Het strand is ontruimd omdat er teveel recreanten (surfers en kitesurfers) te dicht op elkaar zaten waardoor de richtlijnen van het RIVM niet gevolgd konden worden. De stranden en parkeerplaatsen zijn afgesloten, de slagbomen blijven dicht. Fietsers en wandelaars kunnen wel het recreatiegebied op. Strand Horst is het eerste Leisurelands recreatiegebied dat afgesloten wordt. Houd afstand en blijf zoveel mogelijk thuis, want alleen samen krijgen we corona onder controle.

Lees meer

25-03-2020

Berendonck bereikbaar tijdens werkzaamheden Graafseweg (N324) UPDATE

Van 16 maart tot en met 30 maart vinden er werkzaamheden plaats aan de Graafseweg (N324). Recreatiegebied Berendonck blijft deze periode bereikbaar. Ook de op Berendonck gevestigde ondernemingen: Thermen Berendonck, Golfbaan BurgGolf Wijchen, Restaurant Magnolia's en Waterski & Outdoorcentrum de Berendonck blijven bereikbaar. De provincie zorgt samen met de aannemer voor een tijdelijke omleidingsroute.

Lees meer

24-03-2020

Kees Rutten nieuwe directeur van Leisurelands

Kees Rutten is vorige week door de aandeelhouders benoemd tot directeur – bestuurder van Leisurelands. Hij zal op 1 juni aanstaande starten bij de onderneming. Hij is de opvolger van Erik Droogh die eind 2019 Leisurelands verliet.

Lees meer

18-03-2020

Gaat mijn evenement nog door?

Als gevolg van het Coronavirus en het verbod op evenementen en bijeenkomsten zijn meerdere grootschalige evenementen op de recreatiegebieden van Leisurelands geannuleerd. Dit geldt voor nu voor het Mega Piraten Festijn (3 april) op recreatiegebied Zeumeren en de Strong Viking Mud Edition (4 en 5 april) op recreatiegebied Berendonck.

Lees meer

18-03-2020

Maatregelen Coronavirus

Onze recreatiegebieden zijn nog altijd toegankelijk. Ook Leisurelands volgt de richtlijnen van het RIVM en vraagt bezoekers minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden en niet met grote groepen bij elkaar te komen. De recreatiegebieden zijn ruim opgezet en er is dus voldoende ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden. 

Lees meer

09-03-2020

Voorverkoopactie parkeerpas seizoen 20-21 van start!

De voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2020-2021 is in volle gang. De voorverkoopactie loopt tot en met 30 april a.s. Via de webwinkel bestel je de parkeerpas tijdens de voorverkoopperiode extra voordelig voor slechts € 44,50. Als je tot en met 30 april 2021 vaker één of meerdere recreatiegebieden bezoekt, is het vaak voordeliger om een parkeerpas aan te schaffen dan per keer een uitrijkaart op het terrein te kopen. Daarnaast is een parkeerpas handig in het gebruik en hoef je niet in de rij te gaan staan om een uitrijkaart te kopen.

Lees meer

24-02-2020

Kiosken en standplaatsen te huur!

Heb je altijd al in de zomermaanden een kiosk of standplaats met een eigen foodtruck / snackwagen op een mooie plek aan het water willen huren? Grijp dan nu je kans! Vanaf 2020 en verder hebben wij op de volgende recreatiegebieden een kiosk of standplaats te huur: Groene Heuvels, Kievitsveld, Rhederlaag en Wylerbergmeer. Misschien bedien jij deze zomer wel onze strandbezoekers en andere (actieve) recreanten.

Lees meer

20-02-2020

Voorverkoopactie parkeerpas 2020-2021 bijna van start en wijziging parkeertarieven

Op 6 maart gaat de voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2020-2021 van start en kan deze extra voordelig worden aangeschaft. Daarnaast zijn er twee wijzigingen. Per 1 mei 2020 wijzigen de parkeertarieven van het hoogseizoen en op dat moment komt ook de mogelijk te vervallen om bij de betaalautomaten met contant geld te betalen, er kan dus uitsluitend met PIN worden betaald.

Lees meer

14-02-2020

Recreatiegebieden Leisurelands ook in 2019 razend populair - bijna 7 miljoen bezoekers

Een dagje strand blijft ongekend populair. Of het nu gaat om zonnen en relaxen op het strand en daarna afkoelen in het water op een zomerse dag of er wandelend of fietsend op uit trekken in een ander jaargetijde: de recreatiegebieden van Leisurelands zijn in 2019 weer veelvuldig bezocht. De teller staat op ruim 4,7 miljoen strandbezoekers. Alleen het recordjaar 2018 trok - door de extreem warme en lange zomer - meer strandbezoekers (ruim 5,5 miljoen).

Lees meer

05-02-2020

‘Gezelligheid kent geen tijd’ nieuw evenement op Strand Nulde

Op zaterdag 30 mei vindt de eerste editie van het nieuwe evenement ‘Gezelligheid kent geen tijd’ plaats op recreatiegebied Strand Nulde in Putten. Dit muziekevenement met optredens van onder meer Rowwen Hèze, de Edwin Evers Band en Lange Frans en Baas B is een gezellig evenement voor iedereen. Het evenement start om 13.00 uur en duurt tot 0.00 uur. Gezelligheid kent geen tijd is een mooie aanvulling op de bestaande publieksevenementen op Strand Nulde zoals Soul Survivor Festival in april en Beachpull (tractorpulling) in juli. 

Lees meer