Lekker uitwaaien op het strand!

De winter is ideaal om lekker uit te waaien. Kom gerust recreëren, maar volg altijd de richtlijnen. Alleen samen krijgen we corona onder controle. 

Bekijk hier onze wandeltips

Doglovers

Ben jij dol op honden en doe je niks liever dan wandelen en ravotten met je trouwe viervoeter(s) op het strand? Volg ons op Facebook en wij houden je op de hoogte van allerlei leuke activiteiten en winacties.

Ja, ik ben een doglover! 

Coronavirus

Help ons onze recreatiegebieden open te houden en houd écht 1,5 meter afstand!

De recreatiegebieden zijn ruim opgezet en er is dus voldoende ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden. Kom dus gerust een paar uurtjes recreëren, maar volg de richtlijnen en neem je verantwoordelijkheid, want alleen samen krijgen we corona onder controle.

Home

Onverwacht mooi, leuk en actief recreëren

Leisurelands heeft 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg. De recreatiegebieden zijn 365 dagen per jaar open en bezoekers vinden er een breed aanbod aan leisure-activiteiten. Leisurelands zorgt ervoor dat haar recreatiegebieden ook op lange termijn vitaal en aantrekkelijk blijven. Op de recreatiegebieden werken we samen met honderden ondernemers: ondernemers die zich er gevestigd hebben, partijen die grond of een gebouw huren en organisatoren van evenementen. Leisurelands wil mensen in beweging krijgen en steeds opnieuw laten ervaren hoe onverwacht mooi, leuk en actief je kunt recreëren in het buitengebied van Nederland. Dat gebeurt door zelf en samen met ondernemers en overheden te werken aan verrassende en creatieve initiatieven.

Meer weten over Leisurelands?

Nieuws

11-02-2021

Schaatsen? Dat kan! Hier 8 tips voor een onbezorgd dagje schaatsen

Lees meer

05-02-2021

Bruiloften, kampvuren en waterpret, Paviljoen Buitenhuis tekent voor nóg 10 jaar op Groene Heuvels

Lees meer

04-02-2021

Enthousiaste ondernemers geven Zeumeren nieuw leven

Lees meer

Klik hier voor meer nieuwsitems