Slingeplas

Slingeplas

Welkom op recreatiegebied Slingeplas

Vlakbij het vestingstadje Bredevoort, nabij Aalten ligt het veelzijdige recreatiegebied Slingeplas. Het zandstrand, de ruime ligweiden en voorzieningen maken Slingeplas tot de ideale plek voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en op de diverse speeltoestellen. Bij de kiosk kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en vissen. In de directe omgeving vind je meerdere restaurants en verblijfsaccommodaties. 

Recreatiegebied Slingeplas is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld. 

Laatste nieuws

30-06-2020

Wanneer ben je zwemveilig?

Lees meer

25-06-2020

Recreatiegebieden Leisurelands bieden ruimte voor 1,5 m afstand evenementen

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Waarschuwing i.v.m. blauwalgen

In verband met verminderde waterkwaliteit heeft de provincie Gelderland een waarschuwing ingesteld per 10 juli 2020 voor het zwemwater van recreatiegebied Slingeplas.  

Zwemmen is wel toegestaan, maar je loopt kans op huidirritatie en maag- en darmklachten. Meer informatie op www.zwemwater.nl.