Strand Nulde

Strand Nulde

Maximum aantal bezoekers bereikt, Strand Nulde gesloten 13 februari 2021

We roepen je op vandaag niet meer naar Strand Nulde te komen. Dat geldt voor zowel Strand Nulde-Zuid (Korte Roeijen) als voor Strand Nulde-Noord. Het maximum aantal bezoekers is bereikt. De slagbomen blijven gesloten, er worden geen nieuwe bezoekers toegelaten. Morgen ben je weer van elkom.

Parkeer niet op de toegangswegen, hier wordt bekeurd. 

 

 

 

Welkom op Strand Nulde!

Uniek gelegen aan het Nuldernauw in Putten vind je recreatiegebied Strand Nulde. Je hebt hier een prachtig uitzicht op de Randmeren en de Flevopolder. De verschillende zandstranden, de ruime ligweiden en voorzieningen maken Strand Nulde tot de ideale plek voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen, met name Nulde-Zuid biedt meerdere speeltoestellen. Bij de diverse horecapunten kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Vanaf het strand is het water ondiep waardoor het ideaal is voor kleine kinderen en voor het beoefenen van diverse watersporten. Daarnaast biedt Strand Nulde een jachthaven, hotel en camping.

Recreatiegebied Strand Nulde is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang*. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld. 

*I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus en om samenscholing in de avonduren te voorkomen, is de ingaande slagboom vanaf 21.00 uur 's avonds niet meer in werking. Uitrijden kan 24 uur per dag. 

Laatste nieuws

14-01-2021

Stranden van Leisurelands erg populair bij vakantie vieren in eigen land

Lees meer

29-09-2020

Start laagseizoen op recreatiegebieden van Leisurelands 

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: geen info

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de zwemwaterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Vanaf 1 mei vind je hier de actuele status.