Kievitsveld

Kievitsveld

Welkom op recreatiegebied Kievitsveld

Vlakbij Epe, in het plaatsje Emst ligt het prachtige recreatiegebied Kievitsveld.  Het zandstrand, de ruime ligweide en diverse voorzieningen maken Kievitsveld tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en bij de verschillende speeltoestellen. Bij de kiosk kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Op Kievitsveld vindt u tevens Burnside Cablepark waar u kunt waterskiën en wakeboarden. Ook ontspannen kan op Kievitsveld bij wellnessresort de Veluwse Bron. Wandelen langs de meertjes in deze bos- en vogelrijke omgeving is een aanrader. 

Recreatiegebied Kievitsveld is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld.

Laatste nieuws

14-01-2021

Stranden van Leisurelands erg populair bij vakantie vieren in eigen land

Lees meer

30-09-2020

Leisurelands hondenfotowedstrijd

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: geen info

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de zwemwaterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Vanaf 1 mei vind je hier de actuele status.