Stroombroek

Zelf een activiteit of evenement organiseren

Recreatiegebied Stroombroek leent zich bij uitstek voor het organiseren van grote en kleine evenementen. Stroombroek is uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Het recreatiegebied biedt een prachtig decor voor uw activiteit of evenementen in een natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen. 

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:
Bedrijfsfeesten, productpresentaties, sportdagen, familiedagen, barbecuefeestjes, schoolactiviteiten, dierenevenementen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Aanvraagformulier voor vrijblijvende offerte
Voor alle groepsactiviteiten op recreatiegebied Stroombroek heeft u toestemming van Leisurelands nodig. Deze dient u minimaal 14 dagen voor de activiteit of het evenement aan te vragen. U kunt deze toestemming via deze website aanvragen via dit formulier. Wanneer u het formulier hebt ingevuld en naar ons hebt verzonden, nemen wij contact met u op over de kosten en de mogelijkheden. 

Meer informatie
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op tijdens kantooruren met de afdeling Marketing, Sales & Communicatie, telefoonnummer 026-3848800. Of stuur een e-mail naar info@leisurelands.nl.