CORONAVIRUS

Help ons onze recreatiegebieden open te houden en houd écht 1,5 meter afstand!

De recreatiegebieden zijn ruim opgezet en er is dus voldoende ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden. Kom dus gerust een paar uurtjes recreëren, maar volg de richtlijnen en neem je verantwoordelijkheid, want alleen samen krijgen we corona onder controle.

Bekijk hier de richtlijnen:

Laatste coronanieuws

CORONAVIRUS: GESLOTEN RECREATIEGEBIEDEN

Het kan zijn dat wij na overleg met de gemeente (een deel van) onze recreatiegebieden moeten gaan sluiten als het te druk wordt. Deze recreatiegebieden zijn nu gesloten (de datum van openstelling is niet bekend): 

  • Mookerplas 
  • Heerderstrand (alleen gesloten voor autoverkeer)
  • Zeumeren (alleen gesloten voor autoverkeer)

Volg hier het laatste nieuws:

Laatste coronanieuws

CORONAVIRUS: TIJDELIJKE SLUITING BIJ MAXIMAAL AANTAL BEZOEKERS

Ook kan het zijn dat een recreatiegebied voor een dag(deel) wordt afgesloten als het maximum aantal bezoekers is bereikt. We zullen dit op deze pagina vermelden.

Check altijd voor vertrek deze pagina:

Tijdelijk gesloten gebieden

Home

Onverwacht mooi, leuk en actief recreëren

Leisurelands heeft 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg. De recreatiegebieden zijn 365 dagen per jaar open en bezoekers vinden er een breed aanbod aan leisure-activiteiten. Leisurelands zorgt ervoor dat haar recreatiegebieden ook op lange termijn vitaal en aantrekkelijk blijven. Op de recreatiegebieden werken we samen met honderden ondernemers: ondernemers die zich er gevestigd hebben, partijen die grond of een gebouw huren en organisatoren van evenementen. Leisurelands wil mensen in beweging krijgen en steeds opnieuw laten ervaren hoe onverwacht mooi, leuk en actief je kunt recreëren in het buitengebied van Nederland. Dat gebeurt door zelf en samen met ondernemers en overheden te werken aan verrassende en creatieve initiatieven.

Meer weten over Leisurelands?

Nieuws

26-05-2020

Zwemwaterkwaliteit Slingeplas weer goed

Lees meer

22-05-2020

Zeumeren gesloten voor autoverkeer vanaf 22 mei 10.30 uur

Lees meer

20-05-2020

Heerderstrand weer geopend voor wandelaars/fietsers (gesloten voor autoverkeer)

Lees meer

Klik hier voor meer nieuwsitems